Ας χρησιμοποιήσουμε το hitois πιο άνετα με την εφαρμογή

Εάν έχετε smartphone, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε hitois. Θα εισαγάγουμε την οικογένεια εφαρμογών hitois, η οποία είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


hitois follow

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον αγαπημένο σας χρήστη hitois χωρίς να συνδεθείτε.

hitois follow

Μπορείτε να ακολουθήσετε τους χρήστες του hitois και να περιηγηθείτε στη δραστηριότητα σε μορφή χρονοδιαγράμματος.

Με το hitois follow μπορείτε να ακολουθήσετε τους χρήστες hitois χωρίς να συνδεθείτε, ακόμα και αν δεν είστε χρήστης hitois.

Πατώντας έναν σύνδεσμο σε μια σελίδα εκτός από το hitois, ενεργοποιείται το πρότυπο πρόγραμμα περιήγησης για να μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να αφήσετε hitois.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν . Δεν υπάρχει επίσης τιμολόγηση εντός εφαρμογής. Όλες οι λειτουργίες του hitois μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με την ακολουθία hitois.

 

Αποκτήστε το στο Google Play

hitois view

Πατήστε μία φορά για να εμφανίσετε την αγαπημένη σας σελίδα χρήστη.

hitois view

Με την προβολή hitois, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο hitois με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone. Δεν χρειάζεται να εισάγετε διευθύνσεις στο πρόγραμμα περιήγησης, να ανοίξετε σελιδοδείκτες ή να κάνετε αναζήτηση.

Αν σας αρέσει μια σελίδα, μπορείτε να την ορίσετε ως Αρχική σελίδα πατώντας ένα κουμπί σε οποιαδήποτε σελίδα και μπορείτε να μετακινηθείτε στο σπίτι με ένα πάτημα σε οποιαδήποτε σελίδα.

Πατώντας έναν σύνδεσμο σε μια σελίδα εκτός από το hitois, ενεργοποιείται το πρότυπο πρόγραμμα περιήγησης για να μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να αφήσετε hitois.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν . Δεν υπάρχει επίσης τιμολόγηση εντός εφαρμογής. Όλες οι λειτουργίες του hitois μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με τη θέα του hitois.

Αποκτήστε το στο Google Play

hitois edit

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες δημοσίευσης / διαχείρισης άρθρου με μία μόνο πτήση.

hitois edit

Με την επεξεργασία hitois μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία αποστολής με μία μόνο πτήση από την αρχική οθόνη του smartphone. Δεν χρειάζεται να εισάγετε διευθύνσεις στο πρόγραμμα περιήγησης, να ανοίξετε σελιδοδείκτες ή να κάνετε αναζήτηση.

Η λειτουργία καταχώρησης της επεξεργασίας hitois είναι πολύ απλή και διαισθητικά δημοσιεύει τα άρθρα και το περιεχόμενο στα hitois. Μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη με μία βρύση ενώ χρησιμοποιείτε τη λειτουργία. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να προσπελαστούν αμέσως από την αρχική οθόνη.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον δικό σας ιστότοπο πύλης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί προφίλ για να ξεκινήσει το τυπικό πρόγραμμα περιήγησης και να εμφανίσει τον ιστότοπο. Αυτό το κουμπί προφίλ θα είναι πολύ χρήσιμο κατά τον έλεγχο των δημοσιευμένων άρθρων.

* Google-Konto ist erforderlich, um hitois bearbeiten zu verwenden....

Αποκτήστε το στο Google Play

hitois είναι μια υπηρεσία που σας κάνουν να είναι μια διασημότητα


Διάφορες λειτουργίες των hitois

Profile

Όνομα ή ψευδώνυμο, το προφίλ εικόνα, όπως την προσωπικότητα και τα χόμπι, θα είναι σε θέση να πρόστιμο εγγραφής. Δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να έτσι ώστε να μην εγγράφουν, ακόμα και αν το όνομα είναι αυτό που δεν θέλουν να εκθέσουν.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Music

Αυτή είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να στείλετε τη μουσική που είχε συνθέσει. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια δημοσιεύτηκε στην αναπαραγωγή streaming. Φυσικά μπορείτε να πάρετε σχόλια.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Apps

Αυτή είναι μια υπηρεσία για να διαφημίσετε το δικό σας smartphone app. Μπορείτε να λίστα εισαγωγές, δημοσιεύσετε συλλήψεις του, regist URL πώληση και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από άλλο χρήστη.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Books

Αυτή είναι μια υπηρεσία για να προωθήσει το βιβλίο σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε όπως σύνοψη και πώληση URL. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από τους αναγνώστες.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Short Stories

Αυτή είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε μια μικρή ιστορία. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μυθιστορήματα μέσα σε 1000 χαρακτήρες. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από τους αναγνώστες.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Idea Mall

Είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να προσθέσετε τις ιδέες που ήρθε με, και να ανανεώνουν την ιδέα να πάρει τη γνώμη από άλλους χρήστες. Και να επιτύχει την εκλεπτυσμένη ιδέα και ας είναι διάσημος σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Communities

Αυτή είναι μια λειτουργία επικοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε τις κοινότητες για τη δική σας, ή μπορείτε επίσης να συμμετέχουν σε άλλες κοινοτικές ότι άλλος χρήστης έχει κάνει. Παρακαλούμε να σας απευθύνω έκκληση στην κοινότητα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Projects

Είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Web όπως το wiki. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικές σελίδες και σελίδες από κοινού με άλλους χρήστες. Επειδή κάνει στο σχεδιασμό τη δική σας, ονομάστηκε Project.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Groups

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες με πολλούς χρήστες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιστοσελίδες στην ομάδα σας. Επιπλέον, το blog πληροφορίες ενημέρωσης των μελών θα αναρτηθούν στην κορυφή της σελίδας ομάδα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

News Board

Μπορείτε να έχετε ένα προσωπικό πίνακα ανακοινώσεων. Είναι εύκολο να δημοσιεύσετε, πίνακας ανακοινώσεων θα δημιουργηθεί αν προσθέσετε έναν τίτλο και άρθρο. Φυσικά μπορείτε να πάρετε σχόλια σε πίνακα ανακοινώσεων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Fan Letter

Μπορείτε να στείλετε ένα γράμμα ανεμιστήρα για το χρήστη χωρίς να συνδεθείτε. Δημοσιεύθηκε από τον χρήστη, ο οποίος έλαβε ένα γράμμα ανεμιστήρα για να απαντήσει, μπορείτε να πάρετε την επικοινωνία.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Translate

Μπορείτε να προσθέσετε μία μεταφραστεί σε διαφορετικό άρθρο. Μεταφράσεις μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε απόσπαση, μπορείτε να επαν-παράδοση τα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως retweet.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Blog

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το blog ως μια ενιαία λειτουργία. Η χρήση τους είναι απλή, αν μετά τον τίτλο και το σώμα του άρθρου, ένα blog έχει δημιουργηθεί. Κατηγορία ρύθμιση μπορεί επίσης να είναι απλή, εύκολη στη χρήση.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Recent State

Μπορείτε να τιτίβισμα εύκολα πρόσφατη κατάσταση από οποιαδήποτε σελίδα του site σας. Δεν υπάρχει όριο χαρακτήρων. Μπορείτε επίσης να πάρετε σχόλια για την πρόσφατη κατάσταση.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Web Site

Αν έχετε ιστοσελίδες και ιστολόγια εκτός από hitois, είναι δυνατόν να εγγραφούν τη διεύθυνση URL της σελίδας στην κορυφή hitois, μπορείτε να εισαγάγει το site. Εάν διανέμετε το RSS feed στο blog, hitois παρουσιάζει τα τελευταία άρθρα αυτόματα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Biography

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό βιογραφία. Η συνταγή είναι εύκολη, όταν μετά μια εικόνα που σχετίζονται με τα χρόνια και τα γεγονότα, εκδηλώσεις, μεταφέρετε την εικόνα φόντου για να χωρέσει την κύλιση της σελίδας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Portraits

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα πορτρέτο. Η συνταγή είναι πολύ απλή, Απλά ανεβάστε τις φωτογραφίες. Για εκείνους που στοχεύουν στο ρελαντί και διασκεδαστές, είναι ένα χαρακτηριστικό των συστάσεων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Gallery

Είναι μια υπηρεσία που μπορεί να εκθέσει τις εικόνες όπως εικόνες ή φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον εαυτό σας. Απλά ανεβάστε τις εικόνες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σελίδα gallery.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Album

Μπορείτε να δείτε το άλμπουμ που έχουν καταχωρηθεί στο web άλμπουμ της Google στη σελίδα hitois. Η εγκατάσταση είναι απλή, απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία Άλμπουμ.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Fashion

Είναι μια υπηρεσία κομπορρημοσύνη της μόδας. Είναι μια απλή λειτουργία που ανεβάζετε μόνο τις φωτογραφίες, όπως καμάρι της μόδας εμπορευμάτων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Favorites

Αυτή είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να καταχωρήσετε πληροφορίες, όπως το αγαπημένο σας site και ταινίες. Μπορείτε να καταχωρήσετε μια ποικιλία από τα αγαπημένα. Αγαπημένη είναι εύκολο στην κατανόηση προσέγγιση πει στους ανθρώπους τα αγαπημένα σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Friends

Από το ΕΣΥ, θα είναι σε θέση να επικοινωνούν σε άλλους χρήστες. Όταν πρόκειται για φίλους, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν γρήγορα τη θέση του ατόμου.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

My Youtube

Απλά εισάγετε έναν απλό κωδικό, θα είστε σε θέση να απαριθμήσει τις δικές σας playlist για hitois. Μπορείτε να πάρετε για να γνωρίσετε τους ανθρώπους με τον πιο απλό τρόπο το γούστο σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

SNS

Απλά μια απλή διαδικασία, θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με το Facebook και το Twitter. Το άρθρο που δημοσιεύτηκε την hitois θα αναρτηθεί στο Facebook και το Twitter.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Ad

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία διανομής διαφήμισης που σας επιτρέπει να διανέμετε διαφημίσεις που δημιουργήσατε στον δικτυακό τόπο των χρηστών του hitois.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Wallet

Πρόκειται για ένα πορτοφόλι Web που τοποθετεί ένα κέρμα που έχει κατατεθεί από το "hitois Ad" κλπ. Μπορούμε να επεξεργαστούμε την κατάθεση / απόσυρση όπως σε ένα γενικό πορτοφόλι ιστού.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.