Mari gunakan hitois dengan lebih mudah dengan aplikasi itu

Jika telefon pintar, anda boleh mengakses dan menggunakan hitois dengan mudah. Kami akan memperkenalkan keluarga aplikasi hitois yang sangat mudah dan mudah digunakan.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


hitois follow

Anda boleh mengikuti pengguna hitois kegemaran anda tanpa mendaftar masuk.

hitois follow

Anda boleh mengikuti pengguna hitois dan menyemak imbas aktiviti dalam format garis masa.

Dengan hitois ikuti, anda boleh mengikuti pengguna hitois tanpa melog masuk, walaupun anda bukan pengguna hitois.

Dengan mengetik pautan ke halaman selain hitois, penyemak imbas standard diaktifkan supaya anda boleh menyemak imbas tanpa meninggalkan hitois.

Sudah tentu anda boleh menggunakan percuma . Tidak ada pengebilan dalam aplikasinya juga. Semua fungsi hitois boleh digunakan dengan hanya mengikuti hitois.

 

Dapatkan di Google Play

hitois view

Satu ketik untuk memaparkan halaman pengguna kegemaran anda.

hitois view

Dengan pandangan hitois, anda boleh mengakses laman hitois dengan satu ketukan dari skrin utama telefon pintar. Anda tidak perlu memasukkan alamat ke dalam penyemak imbas, buka penanda buku atau cari.

Jika anda suka halaman, anda boleh menetapkannya ke Laman Utama dengan menekan butang pada mana-mana halaman, dan anda boleh berpindah ke rumah dengan satu ketuk pada mana-mana halaman.

Dengan mengetik pautan ke halaman selain hitois, penyemak imbas standard diaktifkan supaya anda boleh menyemak imbas tanpa meninggalkan hitois.

Sudah tentu anda boleh menggunakan percuma . Tidak ada pengebilan dalam aplikasinya juga. Semua fungsi hitois boleh digunakan hanya dengan pandangan hitois.

Dapatkan di Google Play

hitois edit

Anda boleh mengakses fungsi posting / pengurusan artikel dengan satu ketuk.

hitois edit

Dengan mengedit hitois anda boleh mengakses fungsi posting dengan satu ketukan dari skrin utama telefon pintar. Anda tidak perlu memasukkan alamat ke dalam penyemak imbas, buka penanda buku atau cari.

Fungsi pengeditan hitois adalah sangat mudah, dan memuat artikel dan kandungan secara intuitif kepada hitois. Anda boleh kembali ke skrin utama dengan satu ketuk semasa menggunakan fungsi ini. Semua fungsi boleh diakses dengan segera dari skrin utama.

Untuk mengakses tapak portal anda sendiri, anda boleh mengetuk butang profil untuk melancarkan penyemak imbas standard dan memaparkan tapak. Butang profil ini akan sangat berguna ketika memeriksa artikel yang diposting.

* Akaun Google diperlukan untuk menggunakan edit hitois.

Dapatkan di Google Play

hitois adalah perkhidmatan yang membuat anda menjadi orang yang dikenali


Pelbagai fungsi hitois

Profile

Nama atau nama samaran, imej profil, seperti personaliti dan hobi, ia akan dapat untuk pendaftaran halus. Tidak diperlukan, anda boleh supaya tidak mendaftar walaupun nama adalah apa yang anda tidak mahu mendedahkan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Music

Ini adalah perkhidmatan yang membolehkan anda untuk menghantar muzik yang anda telah terdiri. Orang dari seluruh dunia boleh mendengar lagu-lagu yang dicatatkan pada main balik aliran. Sudah tentu, anda boleh mendapatkan ulasan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Apps

Ini adalah perkhidmatan untuk mengiklankan aplikasi telefon pintar anda sendiri. Anda boleh menyenaraikan pengenalan, hantar menangkap, yang URL dijual register dan sebagainya. Anda juga boleh mendapatkan ulasan daripada pengguna lain.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Books

Ini adalah perkhidmatan untuk mempromosikan buku anda. Anda boleh menghantar seperti sinopsis dan penjualan URL. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dari pembaca.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Short Stories

Ini adalah perkhidmatan yang membolehkan anda untuk menghantar cerita pendek. Anda boleh menerbitkan novel dalam 1000 watak. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dari pembaca.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Idea Mall

Ia adalah perkhidmatan yang anda siarkan idea-idea yang anda datang dengan, dan menyegarkan kembali idea dengan mendapatkan pandangan daripada pengguna lain. Dan mencapai idea yang halus dan mari kita menjadi terkenal anda.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Communities

Ini adalah satu fungsi komunikasi. Anda boleh membuat masyarakat pada anda sendiri, atau anda juga boleh mengambil bahagian dalam masyarakat lain yang pengguna lain yang telah dibuat. Sila merayu kepada anda dalam masyarakat.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Projects

Ia adalah perkhidmatan yang membolehkan anda untuk membuat laman web seperti wiki. Anda boleh membuat laman peribadi, dan halaman dikongsi dengan pengguna lain. Kerana membuat dalam merancang anda sendiri, ia dinamakan Projek.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Groups

Anda boleh membuat kumpulan dengan berbilang pengguna. Anda boleh membuat laman web dalam kumpulan anda. Selain itu, maklumat update blog ahli akan dihantar ke halaman atas kumpulan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

News Board

Anda boleh mempunyai papan buletin peribadi. Ia adalah mudah untuk hantar, papan buletin akan dicipta jika menyiarkan tajuk dan artikel. Sudah tentu, anda boleh mendapatkan komen kepada papan buletin.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Fan Letter

Anda boleh menghantar surat peminat kepada pengguna tanpa log masuk. Diterbitkan oleh pengguna yang menerima surat peminat yang dihantar, anda boleh mengambil komunikasi.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Translate

Anda boleh mengirim diterjemahkan kepada artikel yang berbeza. Terjemahan boleh untuk sesiapa sahaja posting, anda boleh semula penghantaran artikel kegemaran anda seperti semula.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Blog

Anda juga boleh menggunakan blog sebagai fungsi tunggal. Penggunaan adalah mudah, jika anda menyiarkan tajuk dan badan artikel, blog yang dicipta. Tetapan kategori juga boleh menjadi mudah, menjadikan ia mudah untuk digunakan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Recent State

Anda boleh tweet negeri baru-baru ini dengan mudah dari mana-mana halaman laman web anda. Tiada had watak. Anda juga boleh mendapatkan komen ke negeri ini baru-baru ini.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Web Site

Jika anda mempunyai laman web dan Blog di samping hitois, ia adalah mungkin untuk mendaftarkan URL halaman atas pada hitois, anda boleh memperkenalkan laman web ini. Jika anda sedang mengedarkan RSS di Blog, hitois menunjukkan artikel terbaru secara automatik.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Biography

Anda boleh membuat biografi interaktif. Resipi ini adalah mudah, apabila anda menghantar gambar yang berkaitan dengan tahun-tahun dan acara, acara, menukar imej latar belakang untuk muat menatal halaman.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Portraits

Anda boleh membuat halaman potret. Resipi ini adalah sangat mudah, Anda hanya memuat naik foto. Bagi mereka yang berhasrat untuk terbiar dan penghibur, ia adalah ciri cadangan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Gallery

Ia adalah perkhidmatan yang boleh mendedahkan imej seperti ilustrasi atau gambar yang diambil sendiri. Hanya memuat naik imej, anda boleh membuat halaman galeri indah.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Album

Anda boleh melihat album yang telah mendaftar untuk album Web Google untuk halaman hitois. Persediaan adalah mudah, anda hanya menghidupkan fungsi Album.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Fashion

Ia adalah perkhidmatan bercakap besar bergaya. Ia adalah fungsi mudah yang hanya memuat naik gambar-gambar, seperti kebanggaan barangan bergaya.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Favorites

Ini adalah perkhidmatan yang anda boleh menyiarkan maklumat, seperti laman web kegemaran anda dan filem. Anda boleh mendaftar pelbagai pilihan. Kegemaran adalah mudah untuk memahami pendekatan memberitahu orang kegemaran anda.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Friends

Sehingga SNS, ia akan dapat berkomunikasi dalam pengguna lain. Apabila ia datang kepada rakan-rakan, ia akan dapat mengetahui dengan cepat jawatan orang itu.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

My Youtube

Hanya masukkan kod yang mudah, anda akan dapat menyenaraikan senarai main anda sendiri di hitois. Anda boleh mendapat tahu rakyat dengan cara yang paling mudah citarasa anda.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

SNS

Hanya satu prosedur mudah, ia akan dapat bekerja dengan Facebook dan Twitter. Artikel yang disiarkan di hitois akan dihantar ke Facebook dan Twitter.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Ad

Ia adalah perkhidmatan pengedaran iklan baru yang membolehkan anda mengedarkan iklan yang dibuat oleh anda di laman portal pengguna hitois.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Wallet

Ia adalah dompet Web yang meletakkan sedikit duit syiling yang disimpan dari "iklan hitois" dan lain-lain. Kami boleh memproses deposit / pengeluaran seperti dalam dompet web am.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.