Laten we Hitois gemakkelijker gebruiken bij de applicatie

Als smartphone kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot Hitois. We introduceren de hitois applicatie familie die heel eenvoudig en makkelijk te gebruiken is.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


hitois follow

Je kunt je favoriete hitois-gebruiker volgen zonder in te loggen.

hitois follow

U kunt de gebruikers van hitois en browse-activiteit volgen in tijdlijnindeling.

Met hitois follow kun je hitois-gebruikers volgen zonder in te loggen, zelfs als je geen hitois-gebruiker bent.

Door op een link naar een andere pagina dan hitois te tikken, wordt de standaardbrowser geactiveerd zodat u kunt bladeren zonder hitois te verlaten.

Natuurlijk kunt u gratis gebruiken. Er is ook geen in-app-facturering. Alle functies van hitois kunnen worden gebruikt met alleen hitois volgen.

 

Ontdek het op Google Play

hitois view

Een tik om je favoriete gebruikerspagina weer te geven.

hitois view

Met Hitois View, kun je toegang krijgen tot Hitois site met een kraan van het startscherm van de smartphone. U hoeft geen adressen in de browser op te geven, bookmarks te openen of te zoeken.

Als u een pagina wilt, kunt u het op Home zetten door op een knop op elke pagina te tikken en u kunt naar het huis verhuizen met één druk op elke pagina.

Door op een link naar een andere pagina dan hitois te tikken, is de standaard browser geactiveerd, zodat u kunt bladeren zonder hitois te verlaten.

Uiteraard kunt u gratis gebruiken. Er is ook geen in-app facturering. Alle functies van hitois kunnen alleen worden gebruikt met Hitois view.

Ontdek het op Google Play

hitois edit

U kunt toegang tot artikel posting / management functies met een kraan.

hitois edit

Met Hitois Edit kunt u toegang tot de postfunctie met één kraan vanaf het startscherm van de smartphone. U hoeft geen adressen in de browser op te geven, bookmarks te openen of te zoeken.

De postfunctie van hitois edit is zeer eenvoudig, en intuïtief post artikelen en inhoud aan hitois. U kunt terugkeren naar het startscherm met één kraan terwijl u de functie gebruikt. Alle functies zijn direct toegankelijk vanaf het startscherm.

Om toegang te krijgen tot uw eigen portal, kunt u op de profielknop tikken om de standaardbrowser te starten en de site weer te geven. Deze profielknop zal handig zijn bij het controleren van geplaatst artikelen.

* Google Account is verplicht om hitois edit te gebruiken.

Ontdek het op Google Play

hitois is een dienst die je een beroemdheid


Diverse functies van hitois

Profile

Image profielnaam of bijnaam, zoals persoonlijkheid en hobby's, zal het in staat zijn om goed te registreren. Niet onmisbaar, kun je dus niet te registreren, zelfs als de naam is wat je niet wilt blootstellen.Voor meer informatie, klik hier.

Music

Dit is een dienst die u toelaat om de muziek die je had gecomponeerd plaatsen. Mensen van over de hele wereld kan aan geplaatste nummers in de streaming playback luisteren. Natuurlijk kunt u beoordelingen krijgen.Voor meer informatie, klik hier.

Apps

Dit is een service om te adverteren uw eigen smartphone app. U kunt een lijst inleidingen, post-its vangt, reg verkoop URL en ga zo maar door. U kunt ook een recensie van een andere gebruiker.Voor meer informatie, klik hier.

Books

Dit is een service om uw boek te promoten. Je kunt posten zoals synopsis en verkoop URL. U kunt ook een overzicht van lezers.Voor meer informatie, klik hier.

Short Stories

Dit is een dienst die u toelaat om een kort verhaal te posten. U kunt romans in 1000 tekens publiceren. U kunt ook een overzicht van lezers.Voor meer informatie, klik hier.

Idea Mall

Het is een dienst die u ideeën die u kwam met posten, en borstel het idee van het krijgen van de mening van andere gebruikers. En het bereiken van de verfijnde idee en laten we beroemde jou.Voor meer informatie, klik hier.

Communities

Dit is een communicatiefunctie. U kunt gemeenschappen op uw eigen, of u kunt ook deelnemen aan andere gemeenschap die andere gebruiker heeft gemaakt. Gelieve een beroep op u in de gemeenschap.Voor meer informatie, klik hier.

Projects

Het is een dienst die u toelaat om een webpagina, zoals wiki. U kunt persoonlijke pagina's en pagina's gedeeld met andere gebruikers. Omdat maken bij het plannen van uw eigen, werd het genoemd Project.Voor meer informatie, klik hier.

Groups

U kunt groepen met meerdere gebruikers. U kunt webpagina's in je groep te creëren. Daarnaast zal blog update-informatie van de leden worden geplaatst om de eerste groep pagina.Voor meer informatie, klik hier.

News Board

U kunt een persoonlijke prikbord te hebben. Het is gemakkelijk te plaatsen, zal bulletin board worden aangemaakt als post een titel en artikel. Uiteraard kunt u reacties op het prikbord.Voor meer informatie, klik hier.

Fan Letter

U kunt een fan brief naar de gebruiker te sturen zonder in te loggen. Gepubliceerd door de gebruiker die een fan brief te beantwoorden, kunt u de communicatie te nemen ontvangen.Voor meer informatie, klik hier.

Translate

Je kunt wel een vertaald naar een ander artikel. Vertalingen kunnen zijn voor iedereen plaatsen, kunt u re-levering van uw favoriete artikelen zoals retweet.Voor meer informatie, klik hier.

Blog

U kunt ook gebruik maken blog als een enkele functie. Gebruik is eenvoudig, als je een titel en het lichaam van het artikel te posten, is een blog gemaakt. Categorie instelling kan ook eenvoudig, waardoor het gemakkelijk te gebruiken.Voor meer informatie, klik hier.

Recent State

Kunt u gemakkelijk recente staat tweet vanuit elke pagina van uw site. Er is geen tekens. U kunt ook opmerkingen aan de recente staat.Voor meer informatie, klik hier.

Web Site

Als je websites en blogs in aanvulling op hitois, is het mogelijk om de URL van de bovenste pagina te registreren op hitois, kunt u de site te introduceren. Als u de distributie van de RSS-feed in de Blog, hitois toont automatisch de nieuwste artikelen.Voor meer informatie, klik hier.

Biography

U kunt een interactieve biografie creëren. Het recept is eenvoudig, als je een bericht plaatst een foto in verband met de jaren en evenementen, evenementen, schakelt de achtergrond afbeelding om de schuiven van de pagina te passen.Voor meer informatie, klik hier.

Portraits

U kunt een portret pagina. Het recept is heel simpel, je foto's uploaden. Voor degenen die zijn gericht op stationair en entertainers, het is een kenmerk van de aanbevelingen.Voor meer informatie, klik hier.

Gallery

Het is een dienst die beelden kan blootstellen, zoals afbeeldingen of foto's genomen door jezelf. Upload beelden, kunt u een mooie galerij pagina.Voor meer informatie, klik hier.

Album

U kunt het album dat hebben geregistreerd voor Google's Web album aan hitois pagina te bekijken. De installatie is simpel, je gewoon weer op de Album-functie.Voor meer informatie, klik hier.

Fashion

Het is een dienst opscheppen modieus. Het is een eenvoudige functie die alleen de foto's, zoals de trots van de modieuze producten uploaden.Voor meer informatie, klik hier.

Favorites

Dit is een dienst die u kunt plaatsen, zoals uw favoriete site en films. U kunt een verscheidenheid van favorieten te registreren. Favoriet is makkelijk te begrijpen benadering van mensen te vertellen uw favoriet.Voor meer informatie, klik hier.

Friends

Vanaf SNS, zal kunnen communiceren met andere gebruikers. Als het gaat om vrienden, zal het in staat zijn om snel te weten de functie van de persoon.Voor meer informatie, klik hier.

My Youtube

Voer een simpele code, zult u in staat om uw eigen playlist op hitois. U kunt aan de mensen in de meest eenvoudige manier om de hoogte van uw smaak.Voor meer informatie, klik hier.

SNS

Gewoon een eenvoudige procedure, zal het in staat zijn om te werken met Facebook en Twitter. Het artikel dat werd gepost op hitois zal worden geplaatst op Facebook en Twitter.Voor meer informatie, klik hier.

Ad

Het is een nieuwe advertentiedistributieservice waarmee u advertenties kunt distribueren die door u zijn gemaakt op de portalsite van hitois-gebruikers.Voor meer informatie, klik hier.

Wallet

Het is een internetportefeuille die een muntje inlegt dat is gedeponeerd van "hitois Ad" enz. We kunnen storting / opname verwerken zoals in een algemene webportefeuille.Voor meer informatie, klik hier.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.