Διαφημίστε τη δική σας εφαρμογή

Σε hitois, θα είναι σε θέση να διαφημίσουν την εφαρμογή που έχετε κάνει στον κόσμο.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Μπορείτε να πάρετε για να μάθετε περισσότερα άτομα στην εφαρμογή σας

apps

Η hitois έχει τη δυνατότητα να προωθήσει τις iOS και Android εφαρμογές που έχετε δημιουργήσει.
App είναι έτοιμος να χαμηλώσει το φράγμα της δημιουργίας μπορεί να δημιουργηθεί τώρα ο καθένας, πολλοί άνθρωποι έχουν κυκλοφορήσει ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών.

Οι περισσότερες εφαρμογές είναι θαμμένοι στη μάζα των εφαρμογών, να μη δει ποτέ το φως της ημέρας. Μήπως η εφαρμογή σας, δεν θάφτηκε στη μάζα των εφαρμογών;

Είναι κοινή λογική τώρα να προωθήσουν την εφαρμογή.
Ωστόσο, απλά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει μια χαρά για να δημιουργήσετε μια σελίδα μια σελίδα για να διαφημίσετε το app;

Επί του παρόντος, ένας μεγάλος αριθμός των εφαρμογών γύρω από έξω, πληροφοριών και ο συντάκτης του εν λόγω εφαρμογή, όπως η εφαρμογή της ιδιωτικής ζωής παραγωγής, πληροφορίες που σχετίζονται με την εφαρμογή έχει μεγάλο αντίκτυπο στον αριθμό των downloads του app.

Πρώτα ζητήστε τους να γνωρίζουν ότι είστε ο συγγραφέας. Ρωτήστε τους επίσης να γνωρίζετε ότι η διαδικασία ανάπτυξης της εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο, πολλοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να έχετε μια καλή αίσθηση στην εφαρμογή σας.

Σε hitois, όχι μόνο προπαγάνδα του app, Blog και ανακοινώσεις πίνακα ανακοινώσεων, με ένα συνδυασμό όπως σχέδιο για τη λειτουργία, είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε περισσότερα για εσάς και την εφαρμογή σας.

Πρώτα απ 'όλα, ας αυξήσει τον ανεμιστήρα σας και την εφαρμογή σας.


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Η προώθηση εφαρμογών αντιμετωπίζεται ως ένα περιεχόμενο του ιστότοπου της πύλης. Οι οπαδοί της εφαρμογής σας ίσως ενδιαφέρονται για τον εαυτό σας. Για τους οπαδούς σας που θέλουν να γνωρίσουν διάφορα πράγματα, ο δικτυακός τόπος της πύλης σας μπορεί να σας παρέχει διάφορες πληροφορίες.

Τα άτομα που δεν γνωρίζουν μπορεί να βρουν τον ιστότοπο της πύλης σας και μπορεί να ενδιαφέρονται για την αίτησή σας. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την αίτησή σας.

Με τη δική σας δικτυακή πύλη, οι οπαδοί του μέλλοντος που δεν σας γνωρίζουν θα γίνουν ο καταλύτης για να σας γνωρίσουν.

Γιατί δεν δημοσιεύετε τη διαδικασία δημιουργίας μιας εφαρμογής στον ιστότοπο της πύλης ως έργο; Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κοινότητες για εφαρμογές. Θα μπορείτε να ακούτε τη φωνή των χρηστών χρησιμοποιώντας την αίτησή σας.

Παρακολουθήστε την εφαρμογή τώρα

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.