Mengiklankan aplikasi anda sendiri

Dalam hitois, ia akan dapat mengiklankan aplikasi yang telah dibuat kepada dunia.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Anda mendapat tahu lebih ramai orang untuk aplikasi anda

apps

Hitois ini mempunyai keupayaan untuk menggalakkan IOS dan Android aplikasi yang telah anda buat.
App adalah kira-kira untuk mengurangkan halangan ciptaan boleh diwujudkan kini sesiapa sahaja, banyak orang telah mengeluarkan sejumlah besar aplikasi.

Kebanyakan aplikasi telah disemadikan dalam jisim aplikasi, tidak pernah melihat cahaya hari. Adakah aplikasi anda, tidak dikebumikan dalam jisim aplikasi?

Ia adalah akal sekarang untuk menggalakkan aplikasi.
Walau bagaimanapun, semata-mata akan bekerja dengan baik untuk mewujudkan satu halaman halaman untuk mengiklan app?

Pada masa ini sebilangan besar aplikasi sekitar keluar, maklumat dan pengarang aplikasi yang, seperti aplikasi privasi pengeluaran, maklumat yang berkaitan dengan aplikasi yang mempunyai kesan yang besar ke atas jumlah muat turun app.

Pertama meminta mereka tahu bahawa anda adalah penulis. Minta mereka juga tahu bahawa proses pembangunan aplikasi. Dengan cara itu, ramai orang akan membuat anda mempunyai perasaan yang baik dalam aplikasi anda.

Dalam hitois, bukan hanya propaganda aplikasi, Blog dan pengumuman papan buletin, oleh gabungan seperti Projek fungsi, kita dapat mengenali lebih lanjut mengenai anda dan apl anda.

Pertama sekali, mari kita meningkatkan peminat anda dan apl anda.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Promosi permohonan dianggap sebagai salah satu kandungan laman portal. Peminat aplikasi anda mungkin berminat pada diri anda sendiri. Bagi peminat anda yang ingin mengetahui pelbagai perkara, laman portal anda boleh memberi anda pelbagai maklumat.

Orang yang tidak tahu anda boleh mencari laman portal anda dan mungkin berminat dengan permohonan anda. Anda juga mungkin berminat dengan aplikasi lain yang menggunakan aplikasi anda.

Dengan memiliki laman portal anda sendiri, peminat masa depan yang tidak tahu anda akan menjadi pemangkin untuk mengenali anda.

Kenapa anda tidak memproses proses membuat permohonan di laman portal sebagai projek? Anda juga boleh membuat komuniti untuk aplikasi. Anda akan dapat mendengar suara pengguna menggunakan aplikasi anda.

Tonton aplikasi sekarang

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.