Adverteer uw eigen app

In hitois, zal het in staat zijn om reclame voor de app die u om de wereld te hebben gemaakt.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


U krijgt om meer mensen weten om uw app

apps

De hitois heeft de mogelijkheid om de iOS en Android apps die u hebt gemaakt te promoten.
App is over het verlagen van de barrière van de schepping kunnen worden gemaakt nu iedereen, hebben veel mensen een groot aantal apps uitgebracht.

De meeste apps zijn begraven in de massa van apps, nooit het licht zien van de dag. Heeft uw app, niet begraven in de massa van apps?

Het is nu gezond verstand om de app te promoten.
Echter, gewoon zou prima werken om één pagina een pagina om te adverteren de app te creëren?

Momenteel is een groot aantal apps rond out, van informatie en de auteur van deze app, zoals de toepassing productie privacy, informatie met betrekking tot de app heeft een grote impact op het aantal downloads van de app.

Vragen ze eerst weten dat u de auteur. Vraag hen ook weten dat het ontwikkelingsproces van de aanvraag. Op die manier zal een hoop mensen te houden heb je een goed gevoel in uw app.

In hitois, niet alleen de propaganda van de app, Agenda en aankondigingen bulletin board, door een combinatie van, zoals Project functie, zijn we in staat om meer over u en uw app te leren kennen.

Allereerst, laten we verhogen de fan van u en uw app.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Applicatiepromotie wordt behandeld als één inhoud van de portalsite. De fans van je applicatie zijn wellicht geïnteresseerd in jezelf. Voor uw fans die verschillende dingen willen weten, kan uw portaalsite u van verschillende informatie voorzien.

Mensen die u niet kennen, kunnen uw portalsite vinden en zijn mogelijk geïnteresseerd in uw aanvraag. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in andere toepassingen die uw toepassing gebruiken.

Door een eigen portalsite te hebben, zullen fans van de toekomst die je niet kennen, de katalysator worden om je te kennen.

Waarom plaats je het proces van het maken van een applicatie op de portalsite niet als een project? U kunt ook community's voor applicaties maken. U zult de stem horen van gebruikers die uw applicatie gebruiken.

Bekijk de applicatie nu

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.