Buat blog dengan mudah dan siarkannya

Dengan menyiarkan artikel, anda boleh memulakan blog. Tiada tetapan tersebut dalam masa dan usaha.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Ia dimulakan dengan hanya menghantar artikel

blog page

Set tajuk rumit dan kenyataan pengenalan tidak diperlukan. Dengan menyiarkan artikel, blog dicipta di dalam laman web anda sendiri. Design mempunyai keseragaman dengan laman-laman lain, ia mempunyai sokongan penuh juga untuk telefon pintar.

Post artikel adalah mudah, anda boleh hantar dalam erti kata seperti Word. Anda boleh membahagikan artikel ke dalam kategori dengan mewujudkan kategori yang anda suka diri sendiri. Anda juga boleh mengklasifikasikan artikel atas pelbagai kategori.

RSS feed juga tiada tetapan memerlukan. Apabila anda menyiarkan artikel, RSS feed penghantaran akan bermula.

Blog adalah ciri utama dalam hitois. Mereka yang kini memulakan blog, sila gunakan blog hitois.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Blog adalah salah satu kandungan laman portal anda. Peminat anda juga mungkin berminat dalam keadaan kehidupan normal anda. Bagi peminat anda yang ingin mengetahui pelbagai perkara, laman portal anda boleh memberi anda pelbagai maklumat.

Seseorang yang tidak tahu anda masih boleh mencari laman portal anda dan melayari blog anda. Mereka melihat rayuan anda di sana dan mungkin menghadapi pelbagai aspek anda melalui laman portal.

Dengan memiliki laman portal anda sendiri, peminat masa depan yang tidak tahu anda akan menjadi pemangkin untuk mengenali anda.

Pernahkah anda menggunakan blog dengan perkhidmatan lain dan sebagainya? Notis akan disiarkan di laman portal anda yang anda siarkan pos blog ke perkhidmatan lain. Aktiviti dalam perkhidmatan luaran juga ditunjukkan dalam laman portal anda.

Laman portal agregat aktiviti yang anda lakukan pada berbagai perkhidmatan dan laman web. Ia mengumpulkan nilai tersebar anda dalam satu.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.