Mengiklankan buku yang anda tulis

Dalam hitois, anda boleh mengiklankan buku anda kepada dunia.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Anda mendapat tahu lebih ramai orang buku anda

books

Hitois ini mempunyai keupayaan untuk mengiklankan buku anda.
Oleh kerana penyebaran e-buku, halangan untuk menerbitkan buku yang telah menjadi rendah.

Kebanyakan buku dikebumikan dalam jumlah yang besar buku, tidak pernah melihat cahaya hari. Atau buku anda, tidak dikebumikan dalam jumlah yang besar buku-buku?

Kini ia adalah akal untuk mempromosikan buku ini.
Walau bagaimanapun, semata-mata harus bekerja dengan baik untuk mewujudkan satu halaman halaman untuk mengiklankan buku?

Sekarang bahawa sejumlah besar buku di keluar, pengarang dan maklumat buku ini, seperti menulis privasi, maklumat yang berkaitan dengan buku mempunyai kesan yang besar ke atas jumlah buku langganan.

Pertama, meminta mereka tahu bahawa anda adalah penulis. Minta mereka juga tahu bahawa proses penulisan buku ini. Dengan cara itu, ramai orang akan membuat anda mempunyai kesan yang baik dalam buku anda.

Dalam hitois, bukan sahaja kitab propaganda, Blog dan pengumuman papan buletin, oleh gabungan seperti fungsi Projek, kita dapat mengenali lebih lanjut mengenai anda dan buku anda.

Pertama sekali, mari kita meningkatkan peminat anda dan buku anda.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Buku ini dianggap sebagai salah satu kandungan laman portal. Peminat anda mungkin berminat bukan sahaja dalam buku tetapi juga dalam cara hidup anda. Bagi peminat anda yang ingin mengetahui pelbagai perkara, laman portal anda boleh memberi anda pelbagai maklumat.

Seseorang yang tidak tahu anda masih boleh menemui tapak portal anda dan membeli buku anda. Mereka melihat rayuan anda di sana dan mungkin menghadapi pelbagai aspek anda melalui laman portal.

Dengan memiliki laman portal anda sendiri, peminat masa depan yang tidak tahu anda akan menjadi pemangkin untuk mengenali anda.

Adakah anda sudah memposting novel anda pada "Menjadi seorang novelis"? Notis di laman portal anda yang anda telah menulis sebuah novel kepada "Menjadi seorang novelis" akan diposkan. Aktiviti dalam perkhidmatan luaran juga ditunjukkan dalam laman portal anda.

Laman portal agregat aktiviti yang anda lakukan pada berbagai perkhidmatan dan laman web. Ia mengumpulkan nilai tersebar anda dalam satu.

Cari buku sekarang

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.