Adverteer een boek dat je hebt geschreven

In hitois, kunt u uw boek te adverteren aan de wereld.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


U krijgt om meer mensen weten van uw boek

books

De hitois heeft de mogelijkheid om te adverteren uw boek.
Te wijten aan de verspreiding van e-books, is de barrière voor het publiceren van een boek te laag worden.

Het grootste deel van het boek wordt begraven in een grote hoeveelheid boeken, nooit het licht zien van de dag. Of zelfs uw boek, niet begraven in een grote hoeveelheid boeken?

Nu is het gezond verstand om het boek te promoten.
Echter, gewoon moeten werken prima op één pagina een pagina om te adverteren het boek te maken?

Nu is dat een grote hoeveelheid boeken rond uit, auteur van en informatie over het boek, zoals het schrijven van privacy, informatie met betrekking tot boeken heeft een grote impact op het aantal abonnement boeken.

Eerste, vraag hen weten dat u de auteur. Vraag hen ook weten dat het schrijven van het boek. Op die manier zal een hoop mensen houden u een goede indruk in uw boek te hebben.

In hitois, niet alleen het boek van propaganda, Blog en aankondigingen bulletin board, door een combinatie van, zoals Project functie, zijn we in staat om meer over u en uw boek te leren kennen.

Allereerst, laten we verhogen de fan van u en uw boek.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Het boek wordt behandeld als één inhoud van de portalsite. Je fans zijn mogelijk niet alleen geïnteresseerd in boeken, maar ook in de manier waarop je leeft. Voor uw fans die verschillende dingen willen weten, kan uw portaalsite u van verschillende informatie voorzien.

Een persoon die u nog niet kent, kan uw portalsite vinden en uw boeken kopen. Ze merken uw beroep daar op en kunnen uw verschillende aspecten tegenkomen via de portaalsite.

Door een eigen portalsite te hebben, zullen fans van de toekomst die je niet kennen, de katalysator worden om je te kennen.

Heb je je roman over "Word een schrijver" al gepost? Op uw portaalsite wordt vermeld dat u een roman hebt gepost voor "Word romanschrijver". Activiteiten in externe services worden ook weerspiegeld in uw portalsite.

De portalsite verzamelt activiteiten die u op verschillende services en sites verzamelt. Het verzamelt je verspreide waarde in één.

Zoek nu een boek

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.