Αλληλεπίδραση εύκολα με τους οπαδούς σας

Σε hitois, ανεμιστήρα σας μπορεί να στείλει επιστολή ανεμιστήρα για να μπορείτε εύκολα.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Αποστολή Login περιττές και εύκολο στη επιστολές ανεμιστήρα

apps

Στο site σας σε hitois, υπάρχει εύκολη λειτουργία για να στείλετε την επιστολή για να σας ανεμιστήρα.
Από οπουδήποτε μέσα στο site σας, μπορείτε να στείλετε μια σύνδεση περιττά e-mail ανεμιστήρα.

Fan-mail δεν θα δημοσιευθεί το πρώτο, αλλά όταν την απάντηση, θα πρέπει να δημοσιευθεί στη σελίδα επιστολή ανεμιστήρα. Από ανεμιστήρα σας μπορεί να διαβάσει την απάντηση δημόσιο σελίδα, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ανεμιστήρα εύκολα.

Επιπλέον, δεδομένου ότι η επιστολή του ανεμιστήρα δεν πρέπει να δημοσιεύονται αν δεν το απαντήσει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κακό να τον αγνοήσουμε.

Fan-mail ολοκληρώνεται με τη λειτουργία μηνυμάτων hitois, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Όταν ο ανεμιστήρας επιστολή έχει αποσταλεί, θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται ως μη αναγνωσμένο μήνυμα στη λειτουργία μήνυμα, δεν χρειάζεται να το χάσετε.

Ίδια με τη λειτουργία μήνυμα, απλά απάντησε στην επιστολή του ανεμιστήρα, ανεμιστήρας επιστολή και η απάντηση θα δημοσιευτεί στην σελίδα των επιστολών ανεμιστήρα.


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Εάν ο δικτυακός τόπος της πύλης σας γίνει υπέροχος, οι άνθρωποι μπορεί να είναι οπαδοί. Με hitois μπορείτε να στείλετε μια επιστολή ανεμιστήρα σε σας, ακόμη και αν δεν είστε χρήστης hitois.

Το γράμμα του ανεμιστήρα γίνεται μέρος των περιεχομένων του ιστότοπού σας. Η επιστρεφόμενη επιστολή ανεμιστήρα θα κυκλοφορήσει ως τμήμα του δικτυακού τόπου της πύλης.

Ο ιστότοπος της πύλης θα δημοσιεύσει όχι μόνο τις δραστηριότητές σας αλλά και τις δραστηριότητες των οπαδών σας. Ο ιστότοπος της πύλης θα είναι μέρος σας.

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.