Berinteraksi dengan mudah dengan peminat anda

Dalam hitois, peminat anda boleh menghantar surat peminat kepada anda dengan mudah.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Menghantar log masuk yang tidak perlu dan mudah untuk surat peminat

apps

Di laman web anda di hitois, terdapat fungsi mudah untuk menghantar surat peminat kepada anda.
Dari mana-mana di laman anda, anda boleh menghantar login yang tidak perlu surat peminat.

Surat peminat tidak akan mula diterbitkan, tetapi apabila anda membalas, ia akan disiarkan dalam halaman surat peminat. Sejak peminat anda boleh membaca balasan halaman awam, anda boleh berinteraksi dengan kipas dengan mudah.

Di samping itu, sejak surat peminat tidak akan diterbitkan jika anda tidak membalas ia, anda tidak perlu bimbang tentang khianat dengan mengabaikan ia.

Surat peminat disepadukan dengan fungsi mesej hitois, anda boleh dengan mudah menguruskan. Apabila surat peminat yang telah dihantar, anda akan dimaklumkan melalui e-mel, jadi ia dianggap sebagai mesej yang belum dibaca dalam fungsi mesej, anda tidak perlu ketinggalan.

Sama seperti fungsi mesej, hanya membalas surat peminat, surat peminat dan jawapan akan disiarkan di halaman surat kipas.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Jika laman portal anda menjadi indah, orang mungkin menjadi peminat. Dengan hitois anda boleh menghantar surat peminat kepada anda walaupun anda bukan pengguna hitois.

Surat peminat menjadi sebahagian daripada kandungan laman portal anda. Surat peminat yang dikembalikan akan dikeluarkan sebagai sebahagian daripada laman portal.

Laman portal akan menyiarkan bukan sahaja aktiviti anda tetapi juga aktiviti peminat anda. Laman portal akan menjadi sebahagian daripada anda.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.