Reageer eenvoudig met je fans

In hitois, kan je fan fan brief gemakkelijk te sturen naar je.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Stuur login onnodig en gemakkelijk fan brieven

apps

Op uw site in hitois, is er een gemakkelijke functie om de ventilator brief te sturen naar je.
Van overal op uw site, kunt u een login nodig een fan brief te sturen.

Fan brief zal niet eerst worden gepubliceerd, maar als je het antwoord, zal het in de brief fan pagina gepubliceerd worden. Aangezien uw fan het antwoord openbare pagina kunt lezen, kunt u gemakkelijk interactie met ventilator.

Bovendien, omdat de ventilator brief niet worden gepubliceerd als u geen antwoord, je hoeft niet te maken over het kwaad door het te negeren.

Ventilator brief is geïntegreerd met hitois bericht functie, kunt u eenvoudig beheren. Als de ventilator brief is verzonden, wordt u per e-mail worden aangemeld, dus het wordt behandeld als ongelezen bericht in de functie, hoeft u het niet te missen.

Zelfde als bericht functie, beantwoordt u fan brief, ventilator brief en het antwoord zal in fan brieven pagina gepubliceerd worden.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Als je portalsite geweldig wordt, kunnen mensen fans zijn. Met hitois kun je een fanletter naar je sturen, zelfs als je geen hitois-gebruiker bent.

De fanletter wordt onderdeel van de inhoud van uw portalsite. De geretourneerde ventilatorbrief wordt vrijgegeven als onderdeel van de portalsite.

De portaalsite publiceert niet alleen je activiteiten, maar ook de activiteiten van je fans. De portalsite zal deel uitmaken van jou.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.