Δημιουργήστε και στείλτε τη δική σας συλλογή εύκολα

Φωτογραφίες, εικονογραφήσεις, σχέδια. Επιχειρεί να παραδώσει την γκαλερί σας στο hitois.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Κάθε αριθμός μπορεί να κάνει γκαλερί

gallery page

Ανεβάστε εικόνες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή. Δεδομένου ότι η γκαλερί μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε αριθμό, μπορείτε να ταξινομήσει όπως φωτογραφίες συλλογή ταξίδια στο Μπαλί, φωτογραφίες συλλογή ταξιδιωτικά Ρώμη ή τη συλλογή εικόνα που εσείς ο ίδιος έγραψε.

Οι εικόνες εμφανίζονται όμορφα κατάλογο του smartphone και PC. Οποιοσδήποτε μπορεί επίσης να μεγεθύνετε μια εικόνα με κλικ ή πατήστε.

Είναι επίσης δυνατό να συνδέσετε τον τίτλο στην εικόνα ένα προς ένα, θα εμφανιστεί αυτόματα και η ημερομηνία λήψης στην περίπτωση των αρχείων JPEG.

Αναμνήσεις ή την εργασία ένα προς ένα σας, αφήστε να δημοσιευθεί στην γκαλερί.


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Η συλλογή είναι ένα περιεχόμενο προσωπικής δικτυακής πύλης. Οι οπαδοί σας μπορεί να ενδιαφέρονται όχι μόνο για τις εικόνες αλλά και για τον τρόπο που ζείτε την κανονική σας ζωή. Για τους οπαδούς σας που θέλουν να γνωρίσουν διάφορα πράγματα, ο δικτυακός τόπος της πύλης σας μπορεί να σας παρέχει διάφορες πληροφορίες.

Άτομα που δεν γνωρίζουν μπορεί να βρουν τον ιστότοπο της πύλης σας και μπορεί να ενδιαφέρονται για τη γκαλερί σας. Παρατηρήστε την έκκλησή σας εκεί και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις διάφορες πτυχές σας μέσω του δικτυακού τόπου της πύλης.

Με την προσωπική σας ιστοσελίδα πύλης, οι οπαδοί του μέλλοντος που δεν σας γνωρίζουν θα γίνουν ο καταλύτης για να σας γνωρίσουν.

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.