Buat dan hantar galeri anda sendiri dengan mudah

Gambar, ilustrasi, lukisan. Cuba menghantar galeri peribadi di hitois.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Mana-mana nombor boleh membuat Galeri

gallery page

Memuat naik imej, anda boleh membuat galeri. Sejak galeri boleh membuat apa-apa nombor, anda boleh mengelaskan seperti perjalanan koleksi gambar-gambar Bali, perjalanan koleksi gambar-gambar Rom atau koleksi ilustrasi yang anda menulis sendiri.

Imej-imej yang dipaparkan senarai indah dalam telefon pintar dan PC. Sesiapa juga boleh membesarkan imej dengan klik atau paip.

Ia juga adalah mungkin untuk melampirkan tajuk dalam imej satu demi satu, ia akan muncul secara automatik juga menembak tarikh dalam kes fail JPEG.

Kenangan anda atau kerja satu demi satu, Biarkan ia disiarkan dalam galeri.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Galeri adalah salah satu kandungan laman portal peribadi. Peminat anda mungkin berminat bukan sahaja dalam imej tetapi juga dalam cara anda menjalani kehidupan normal anda. Bagi peminat anda yang ingin mengetahui pelbagai perkara, laman portal anda boleh memberi anda pelbagai maklumat.

Orang yang tidak tahu anda boleh mencari laman portal anda dan mungkin tertarik dengan galeri anda. Anda dapat melihat rayuan anda di sana dan mungkin menghadapi pelbagai aspek anda melalui laman portal.

Dengan memiliki laman portal peribadi anda, peminat masa depan yang tidak tahu anda akan menjadi pemangkin untuk mengenali anda.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.