Maak en verzend eenvoudig uw eigen galerij

Foto's, illustraties, tekeningen. Pogingen om uw galerie in hitois leveren.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Elk nummer kan galerie maken

gallery page

Upload foto's, kunt u een galerie te maken. Sinds de galerie een aantal kan maken, kunt u zoals foto's collectie reizen Bali, foto's collectie reizen Rome of illustratie collectie die u zelf schreef classificeren.

De beelden worden weergegeven prachtig lijst smartphone en PC. Iedereen kan ook een beeld vergroten door te klikken of tik.

Het is ook mogelijk om de titel te bevestigen in het beeld een voor een, verschijnt deze automatisch ook de opnamedatum in het geval van JPEG-bestanden.

Je herinneringen of op het werk een voor een, laat het in de galerie worden gepubliceerd.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Galerij is een inhoud van een persoonlijke portalsite. Je fans zijn mogelijk niet alleen geïnteresseerd in afbeeldingen, maar ook in de manier waarop je je normale leven leidt. Voor uw fans die verschillende dingen willen weten, kan uw portaalsite u van verschillende informatie voorzien.

Mensen die u niet kennen, vinden mogelijk uw portalsite en zijn mogelijk geïnteresseerd in uw galerij. U merkt uw beroep daar en kan uw verschillende aspecten tegenkomen via de portaalsite.

Door uw persoonlijke portalsite te hebben, zullen fans van de toekomst die u niet kennen, de katalysator worden om u te kennen.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.