Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ομάδας και στείλτε πληροφορίες

Σε hitois, χρήστης που συγκεντρώθηκαν, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τοποθεσία ομάδας.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Συλλέξτε τις πληροφορίες του υποτρόφου σε μια ιστοσελίδα

group page

ομάδα hitois είναι ένα blog ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο blog των χρηστών που συμμετέχουν.

Επιπλέον, ο όμιλος, ανακοινώσεις και η ομάδα μια επισκόπηση της ομάδας, όπως ένα χρήστη των πληροφοριών που συμμετέχουν στην ομάδα, θα συγκεντρώσει μια ποικιλία πληροφοριών από τους συναδέλφους.

Είναι επίσης δυνατό να προστεθεί μια σελίδα στην ομάδα, μπορείτε να κάνετε μια απλή θέση σε συναδέλφους.

Επειδή η διαχείριση των χρηστών είναι απλή, είναι κατάλληλο για να κάνει το εταιρικό site και το site κύκλο. Όσοι σκέφτονται να κάνουν το site οργάνωση στο μέλλον, δοκιμάστε hitois ομάδα με όλα τα μέσα.


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Η λειτουργία ομάδας είναι ένας δικτυακός τόπος πύλης που οργανώνει επιπλέον μεμονωμένες δικτυακές πύλες. Δημιουργώντας μια ομάδα με φίλους και άλλους συναδέλφους, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για να οργανώσετε τα ιστολόγια των φίλων σας.

Επειδή οι σελίδες ομάδας αλληλοσυνδέονται με τον ιστότοπο της πύλης σας, τα άτομα που γνωρίζουν τον ιστότοπο της πύλης σας μπορεί να ενδιαφέρονται και να έχουν πρόσβαση στην ομάδα.

Επειδή μπορείτε να συμμετάσχετε σε πολλές ομάδες, ο δικτυακός τόπος της πύλης σας θα είναι μια πύλη για την ομαδοποίηση ιστοτόπων

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.