Terbitkan idea dan dengar semua orang

Dalam hitois, ada berbincang masyarakat kepada idea umum anda.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Idea-idea anda mungkin mengubah dunia

idea room page

hitois mempunyai keupayaan untuk menghantar idea anda. Idea anda dihantar kepada dunia. pelbagai orang akan memberikan pendapat kepada idea-idea anda.

Orang akan menunjukkan satu mata lebih sedikit peningkatan atau titik penekanan lebih sedikit dan sebagainya. Ia juga mungkin keluar idea untuk idea untuk membentuk. Ia mungkin kelihatan orang-orang yang membantu anda dengan idea-idea bersama-sama.

Idea Mall adalah dalam bentuk masyarakat. Pelbagai orang akan memberi anda pendapat. Jika terjemahan itu diposkan, anda boleh bertukar-tukar pandangan dalam dunia yang lebih luas.

Satu idea yang mungkin membolehkan anda untuk berdiri di perhatian dunia. Walaupun dalam idea remeh, ia kadang-kadang boleh menjadi idea yang besar sungguh semasa komunikasi. Idea-idea anda mungkin mengubah dunia.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Idea anda adalah kandungan laman portal peribadi anda. Halaman idea itu sendiri dibuat di luar laman portal, tetapi topik dan komen adalah kandungan laman portal anda.

Orang yang melawat tapak portal anda mungkin melihat idea luar biasa anda dan mungkin tertarik pada anda. Mereka mungkin mahu mengetahui lebih lanjut mengenai anda.

Jika laman portal itu mempunyai rekod pelbagai atribut dan aktiviti anda, orang yang melawat laman portal boleh menjadi peminat anda.

Orang yang menjadi peminat anda akan mengikuti anda dan mereka akan ingin mengetahui aktiviti anda pada bila-bila masa dengan cepat.

Dalam hitois, maklumat dapat disampaikan dalam pelbagai cara agar dapat menanggapi permintaan peminat tersebut.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.