Publiceer ideeën en luister naar iedereen

In hitois, is er een community brainstorm om uw publiek idee.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Uw ideeën kunnen de wereld veranderen

idea room page

hitois heeft de mogelijkheid om uw idee te posten. Uw idee is om de wereld gezonden. verschillende mensen zullen adviezen geven aan uw ideeën.

Mensen zullen wijzen op een beetje meer verbetering punt of een beetje meer nadruk punt en ga zo maar door. Het kan ook komen ideeën voor het idee te vormen. Het lijkt mensen die je helpen met ideeën bij elkaar.

Idea Mall heeft de vorm van gemeenschap. Verschillende mensen een oordeel zou geven. Als de vertaling wordt geplaatst, kunt u van gedachten wisselen in een wijdere wereld.

Een idee zou mogen u in de schijnwerpers van de wereld te staan. Zelfs in triviale idee, kan het soms een grote idee belachelijk tijdens de communicatie. Uw ideeën kunnen de wereld veranderen.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Uw idee is de inhoud van uw persoonlijke portalsite. De ideepagina zelf wordt buiten de portalsite gemaakt, maar onderwerpen en opmerkingen zijn de inhoud van uw portalsite.

Mensen die uw portalsite bezoeken, kunnen uw uitzonderlijke idee opmerken en zijn misschien geïnteresseerd in u. Ze willen misschien meer over u weten.

Als die portaalsite een overzicht heeft van uw verschillende kenmerken en activiteiten, kunnen mensen die de portalsite bezoeken uw fans worden.

Mensen die je fans worden, zullen je volgen en ze willen je activiteiten op elk moment snel kennen.

In hitois kan informatie op verschillende manieren worden geleverd, zodat het kan inspelen op de vraag van dergelijke fans.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.