Παραδώστε τη μουσική που συνθέσατε

Σε hitois, θα είναι σε θέση να παραδοθεί προς την μουσική που έχετε κάνει στον κόσμο.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Μπορείτε να πάρετε για να ακούσετε περισσότερους ανθρώπους τα τραγούδια σας

music

Δεν θέλετε να ακούσετε ένα τραγούδι που κάνατε σε πολλούς ανθρώπους;
Σε hitois, υπάρχει ένας μηχανισμός για να πάρει για να ακούσετε τα τραγούδια σας σε περισσότερους ανθρώπους.

Σε hitois, η μουσική σας έχει αναρτηθεί σε μορφή άλμπουμ, το άλμπουμ θα είναι σε θέση να φορτώσετε πολλαπλά τραγούδια σε αρχεία MP3.

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί play για να παίξει ένα τραγούδι. Ροή παράδοση θα ξεκινήσει άμεσα. Είναι επίσης δυνατό να παίξουν ένα τραγούδι από το άλμπουμ.

Επίσης έχει αντίστοιχη με την παράδοση από το Podcast, οι οπαδοί σας θα είναι σε θέση σύντομα να ακούσετε τα τραγούδια σας.

Επειδή μπορείτε να να λάβει σχόλια για το άλμπουμ και σχόλια για το τραγούδι, μπορείτε να είστε πιο εξελιγμένα τραγούδια σας.

Δεδομένου ότι οι ανακοινώσεις συναυλιών μπορεί επίσης να αναρτηθεί στην σελίδα της μουσικής, μπορείτε να πείτε πολλοί άνθρωποι τις πληροφορίες συναυλία.

Έχουμε ετοιμάσει ένα δείγμα σελίδας, ανατρέξτε στο.
δείγμα σελίδας


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Η μουσική αντιμετωπίζεται ως ένα περιεχόμενο του δικτυακού τόπου της πύλης. Οι οπαδοί σας μπορεί να ενδιαφέρονται όχι μόνο για τη μουσική, αλλά και για την κανονική σας ζωή. Για τους οπαδούς σας που θέλουν να γνωρίσουν μια ποικιλία από εσάς, ο δικτυακός τόπος της πύλης σας μπορεί να τους παρέχει διάφορες πληροφορίες.

Ένα άτομο που δεν σας γνωρίζει ακόμα μπορεί να βρει τον ιστότοπο της πύλης σας και να ακούσει τη μουσική σας. Παρατηρήστε την έκκλησή σας εκεί και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις διάφορες πτυχές σας μέσω του δικτυακού τόπου της πύλης.

Με τη δική σας δικτυακή πύλη, οι οπαδοί του μέλλοντος που δεν γνωρίζουν θα γίνουν ο καταλύτης για να σας γνωρίσουν.

Έχετε ήδη δημοσιεύσει τα τραγούδια σας στο Mixcloud; Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της πύλης σας, στον οποίο δημοσιεύσατε τραγούδια στο Mixcloud. Οι δραστηριότητες σε εξωτερικές υπηρεσίες αντικατοπτρίζονται επίσης στον ιστότοπο της πύλης σας.

Ο δικτυακός τόπος της πύλης συγκεντρώνει τις δραστηριότητες που κάνετε σε διάφορες υπηρεσίες και ιστότοπους. Συγκεντρώνει τη διασκορπισμένη αξία σας σε μία.

Ακούστε μουσική τώρα

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.