Δημιουργήστε τη δική σας σελίδα προφίλ και την έφεση

Σε hitois, μπορείτε να εκπροσωπούν τα ακίνητά σας σε μια ποικιλία προφίλ.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Θα σας ενημερώσουμε, στον κόσμο

user profile page

Μπορείτε να προσθέσετε μία ποικιλία από τις πληροφορίες του προφίλ για να hitois. Από τις βασικές πληροφορίες όπως το όνομα, μαρτυρίες, σύνθημα, αυτοβιογραφία, τις προτιμήσεις, τα χόμπι, εξειδικευμένο τομέα, σε λεπτομερείς πληροφορίες, όπως η καριέρα, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να δημοσιεύσει το σύνολο των προσωπικών πληροφοριών. πληροφορίες του προφίλ του hitois, όλα τα στοιχεία που έχουν οποιαδήποτε εγγραφή. Οι πληροφορίες που δεν θέλετε να δημοσιεύσετε μόνο καλό αν δεν έχει καταχωρηθεί.

hitois δεν έχουν κολλήσει με το πραγματικό του όνομα. Δεν έχει σημασία ακόμη και ένα ψευδώνυμο, μπορείτε να το κάνετε ότι δεν μπορείτε να καταχωρήσετε το πραγματικό όνομα και το ψευδώνυμο. Στην περίπτωση αυτή, ο τομέας του site σας είναι να είναι το όνομα.

Με τη χρήση του API προφίλ, ένα προφίλ που καταχωρήθηκε στο hitois, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσει το ίδιο προφίλ σε άλλους δικτυακούς τόπους σας. μπορείτε να διαχειριστείτε κεντρικά προφίλ στο hitois.
Το API Προφίλ μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί απλά αντιγράφοντας και επικολλώντας κώδικα JavaScript που εμφανίζεται στη σελίδα API του χρήστη.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προφίλ για crowdsourcing. Για εκείνους που θέλουν να παραγγείλουν το έργο στο σύννεφο προμήθεια, είναι η τέλεια λειτουργία.

Έχουμε ετοιμάσει ένα δείγμα σελίδας, ανατρέξτε στο.
δείγμα σελίδας


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Το προφίλ είναι η βασική πληροφορία του ιστότοπου προσωπικής πύλης. Τα άτομα που γνωρίζουν τις δικές σας δραστηριότητες και έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο της πύλης σας ενδιαφέρονται επίσης για το προφίλ σας. Η δημοσίευση ενός συμπαγούς προφίλ πρώτα αποτελεί συντόμευση για την επιτυχία του δικτυακού τόπου της πύλης.

Επίσης, μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το προφίλ σας και επισκέπτονται τον ιστότοπο της πύλης σας. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να μάθετε για το έργο που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο της πύλης και για δραστηριότητες σε άλλες υπηρεσίες.

Το γεγονός ότι οι προσωπικές πληροφορίες του προφίλ σας είναι συσκευασμένες στη δική σας πύλη διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να αυξήσετε τους οπαδούς σας.

Επίσης, το προφίλ θα χρησιμεύσει επίσης για την εύρεση της δουλειάς σας. Οι άνθρωποι μπορεί να συμφωνούν με τις δραστηριότητές σας, να βλέπουν το προφίλ σας και να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Μπορεί να εμφανιστεί κάποιος που ζητάει εργασία.

Έχοντας ένα πλούσιο προφίλ, μπορούμε να σας εμπιστευθούμε και να εκτιμήσετε την αξία σας.

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.