Buat halaman profil dan rayuan anda sendiri

Dalam hitois, anda boleh mewakili hartanah anda dalam pelbagai profil.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Kami akan memberitahu anda, dalam dunia

user profile page

Anda boleh menghantar pelbagai maklumat profil untuk hitois. Dari maklumat asas seperti nama, testimonial, motto, autobiografi, keutamaan, hobi, bidang khusus, untuk maklumat terperinci, seperti kerjaya, anda boleh dengan mudah mendaftar.

Sudah tentu, anda tidak perlu untuk menerbitkan semua maklumat peribadi. maklumat profil hitois, semua perkara telah berlaku apa-apa pendaftaran. Maklumat yang anda tidak mahu menerbitkan hanya baik jika ia tidak didaftarkan.

hitois tidak telah melekat nama sebenar. Tidak kira walaupun nama panggilan, anda boleh berbuat demikian anda tidak boleh mendaftarkan nama sebenar dan nama samaran itu. Dalam kes ini, domain laman web anda adalah menjadi nama.

Dengan menggunakan API profil, profil yang telah didaftarkan untuk hitois, anda boleh dengan mudah mencatatkan profil yang sama ke laman web anda yang lain. anda di tengah-tengah boleh mengurus profil di hitois.
API Profil boleh dengan mudah digunakan hanya dengan menyalin dan menampal kod JavaScript yang dipaparkan pada halaman API pengguna.

Selain itu, anda juga boleh membuat profil untuk crowdsourcing. Bagi mereka yang ingin memesan kerja itu dalam sumber awan, ia adalah ciri yang sempurna.

Kami telah menyediakan sebuah halaman contoh, sila rujuk.
Sample Page


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Profil adalah maklumat teras laman portal peribadi. Orang yang mengetahui aktiviti anda sendiri dan mempunyai akses ke laman portal anda juga berminat dengan profil anda. Penerbitan profil yang kukuh terlebih dahulu adalah jalan pintas ke arah kejayaan laman portal.

Juga, sesetengah orang berminat dengan profil anda dan melawat laman portal anda. Ia juga akan menjadi peluang untuk belajar tentang kerja anda yang dipaparkan di laman portal dan aktiviti-aktiviti dalam perkhidmatan lain.

Hakikat bahawa maklumat profil peribadi anda dibungkus di laman portal anda sendiri memainkan peranan yang sangat penting untuk meningkatkan peminat anda.

Juga, profil juga akan berfungsi untuk mencari kerja anda. Orang mungkin bersetuju dengan aktiviti anda, melihat profil anda, dan ingin bekerja dengan anda. Seseorang yang meminta kerja boleh muncul.

Dengan mempunyai profil yang kaya, kami boleh mempercayai dan menghargai nilai anda.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.