Maak uw eigen profielpagina en oproep

In hitois, kunt u uw onroerend goed te vertegenwoordigen in verschillende profielen.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Wij zullen u laten weten, in de wereld

user profile page

Je kunt wel een verscheidenheid aan profiel informatie hitois. Van de basis-informatie zoals naam, getuigenissen, motto, autobiografie, voorkeuren, hobby's, vakgebied, om gedetailleerde informatie, zoals carrière, kunt u gemakkelijk te registreren.

Natuurlijk hoeft u niet om alle persoonlijke informatie te publiceren. profielgegevens van hitois zijn alle items elke registratie geweest. Informatie die u niet wilt publiceren alleen goed als het niet wordt geregistreerd.

hitois niet hebben vast aan echte naam. Het maakt niet uit, zelfs een bijnaam, kunt u doen dat je niet kan registreren echte naam en de bijnaam. In dit geval is het domein van site zijn naam.

Door het gebruik van de API-profiel, een profiel dat werd geregistreerd hitois, kunt u gemakkelijk geplaatst hetzelfde profiel naar uw andere sites. kunt u centraal beheren profiel hitois.
De profiel-API kan eenvoudig worden gebruikt door de JavaScript-code te kopiëren en plakken die wordt weergegeven op de gebruikers-API-pagina.

Daarnaast kunt u ook een profiel voor crowdsourcing. Voor degenen die willen het werk in de cloud sourcing-orde, is het de perfecte functie.

We hebben een voorbeeldpagina voorbereid, verwijzen wij u naar.
Voorbeeld pagina


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Profiel is de kerninformatie van een persoonlijke portalsite. Mensen die uw eigen activiteiten kennen en toegang hebben tot uw portalsite, zijn ook geïnteresseerd in uw profiel. Het publiceren van een solide profiel eerst is een snelkoppeling naar het succes van de portalsite.

Sommige mensen zijn ook geïnteresseerd in uw profiel en bezoeken uw portalsite. Het is ook een kans om meer te weten te komen over uw werk op die portaalsite en activiteiten in andere services.

Het feit dat uw persoonlijke profielinformatie is ingepakt in uw eigen portaalsite, speelt een zeer belangrijke rol bij het vergroten van uw fans.

Het profiel zal ook dienen om je werk te vinden. Mensen zijn het misschien eens met je activiteiten, zien je profiel en willen met je samenwerken. Een persoon die om werk vraagt, kan verschijnen.

Door een rijk profiel te hebben, kunnen we u vertrouwen en uw waarde laten appreciëren.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.