Δημιουργήστε εύκολα το δικό σας project site

Σε hitois, μπορείτε να κάνετε ιστοσελίδες όπως το wiki και μπορείτε να κάνετε μια κοινή τόπους με τους συνομηλίκους.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Μπορείτε να κάνετε εύκολα οποιοδήποτε αριθμό ειδικών θέσεων είδος

projects page

Σε hitois, από τη λειτουργία του έργου, μπορείτε να καθιστούν τις ιστοσελίδες του συγκεκριμένου ύφους στο δικό σας ιστότοπο ή σε έναν κοινόχρηστο χώρο του υποτρόφου.

Είναι δυνατόν να προσθέσετε ένα κορυφαίο σελίδα και να προσθέσετε ιεραρχία σελίδων, και αισθάνεται σαν να κάνει ένα ενιαίο χώρο. Είναι επίσης εύκολο.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε μια ποικιλία από είδη της θυγατρική της ιστοσελίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα για κάθε είδος.

Επιπλέον, όπως ποδοσφαιρικές ομάδες και τις ομάδες μπέιζμπολ, μπορείτε επίσης να κάνετε μια κοινή θέση στο συναδέλφους.

Επειδή είναι ένα συγκεκριμένο είδος του site, είναι εύκολο να χτυπήσει στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να γίνει διάσημος.


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Οι ιστότοποι έργων μπορούν επίσης να δημιουργηθούν στον ιστότοπο της πύλης σας. Ο δικτυακός τόπος της πύλης σας θα είναι η είσοδος στο χώρο του έργου.

Οι ιστότοποι έργων μπορούν να δημιουργηθούν με ένα συγκεκριμένο είδος, έτσι θα είναι ευκολότερο να χτυπήσετε αναζητήσεις κλπ. Οι χρήστες που προέρχονται από την υπηρεσία αναζήτησης μπορεί να ενδιαφέρονται για εσάς, γνωρίζοντας τον ιστότοπο της πύλης σας.

Έχετε πολλά καλά πεδία; Με τη δημιουργία τοποθεσιών έργου για κάθε ειδικότητα, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των ατόμων που προέρχονται από την αναζήτηση.

Και αν το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου της πύλης σας είναι σημαντικό, οι άνθρωποι που ήρθαν μπορεί να γίνουν οι οπαδοί σας.

Βρείτε ένα έργο τώρα

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.