Laporkan situasi semasa dengan cepat dan mudah

Selagi anda login, ia adalah mungkin untuk tweet dari mana-mana halaman laman web anda.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Tiada had aksara, blog yang mudah

recent state page

Anda boleh dengan mudah tweet yang kamu telah lakukan sekarang dan hari-hari perkara remeh. Jika anda log masuk ke hitois dan membuka laman web anda, anda boleh tweet dari mana-mana di halaman anda.

Ia adalah mungkin untuk melampirkan imej tweet, ia boleh didapati sebagai mini-blog yang mudah. Dalam bahawa tidak ada had bilangan aksara, tweet lagi juga mungkin.

Anda boleh juga sudah tentu menjadi mendapatkan komen. Dari sedikit tweet, anda mungkin mahu berkembang menjadi komunikasi yang besar.

Jika anda berfikir anda ingin menyiarkan artikel, ia adalah ciri yang sangat berguna apabila yang sedikit untuk menulis artikel tentang blog rumit.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Laporan terkini adalah salah satu kandungan laman portal anda. Peminat anda juga mungkin berminat dalam keadaan kehidupan normal anda. Bagi peminat anda yang ingin mengetahui pelbagai perkara, laman portal anda boleh memberi anda pelbagai maklumat.

Seseorang yang tidak tahu anda masih boleh menemui tapak portal anda dan melihat situasi semasa anda. Mereka melihat rayuan anda di sana dan mungkin menghadapi pelbagai aspek anda melalui laman portal.

Dengan memiliki laman portal anda sendiri, peminat masa depan yang tidak tahu anda akan menjadi pemangkin untuk mengenali anda.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.