Meld de huidige situatie snel en gemakkelijk

Zolang u zich aanmeldt, is het mogelijk om tweet vanaf elke pagina van uw site.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Geen karakter limiet, een eenvoudige blog

recent state page

Je kunt eenvoudig tweet die je nu aan het doen zijn en dag-tot-dag van weinig belang. Als u in te loggen op hitois en open uw site, kunt u tweet overal in uw pagina.

Het is mogelijk om een afbeelding aan tweet, is beschikbaar als een eenvoudige mini-blog. In dat er geen limiet het aantal tekens, langere tweet ook mogelijk.

U kunt natuurlijk ook te krijgen geplaatst. Van kleine tweet, wilt u misschien uitgroeien tot een grote communicatie.

Als u denkt dat u zelfs een artikel wilt plaatsen, het is een zeer nuttige functie wanneer die weinig van het schrijven van een artikel over blogs omslachtig.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Recente rapporten zijn één inhoud van uw portalsite. Je fans zijn mogelijk ook geïnteresseerd in je normale leefsituatie. Voor uw fans die verschillende dingen willen weten, kan uw portaalsite u van verschillende informatie voorzien.

Een persoon die u nog niet kent, kan uw portaalsite vinden en uw huidige situatie bekijken. Ze merken uw beroep daar op en kunnen uw verschillende aspecten tegenkomen via de portaalsite.

Door een eigen portalsite te hebben, zullen fans van de toekomst die je niet kennen, de katalysator worden om je te kennen.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.