Διανείμετε το περιεχόμενό σας στον κόσμο με ανθρώπινη μετάφραση

Σε hitois, ο καθένας μπορεί να repost τη θέση σας στη μετάφραση.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Όποιος είναι χρήστης hitois μπορείτε να δημοσιεύσετε μεταφράσεις

translate

Εάν ο χρήστης hitois, που μπορείτε να προσθέσετε μία μετάφραση σε άρθρα που τον εαυτό σας ή άλλος χρήστης έχει αναρτηθεί. Αν βρείτε ένα αγαπημένο αντικείμενο, από εσάς να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες, μπορείτε να εξαπλωθεί το άρθρο περισσότερα για τον κόσμο.

Μετάφραση λειτουργία είναι παρόμοια με τα retweets στο Twitter. Με μετάφραση, είναι δυνατό να μοιραστούν το άρθρο για τους ανθρώπους των άλλων γλωσσικών περιοχών.

Γλώσσα που μπορεί να καταχωρήσετε είναι 18 γλώσσες. Ιαπωνικά, Αγγλικά, Αραβικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Φαρσί, Γαλλικά, Χίντι, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Κορεατικά, της Μαλαισίας, ολλανδικά, πορτογαλικά, ρωσικά, ταϊλανδικά, και κινέζικα.

hitois είναι συμβατή με 18 γλώσσες, έχει γίνει η γλώσσα αλλάζει αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον του θεατή. Για παράδειγμα, όταν ένα άτομο από τις αγγλόφωνες χώρες να έχουν πρόσβαση στο index.html, μεταβαίνει αυτόματα στη σελίδα για την εμφάνιση αγγλικά που index.html.en. Αν με την αγγλική μετάφραση, καθώς και μενού, κλπ, θα εμφανιστεί το περιεχόμενο και στα αγγλικά.


Η hitois είναι μια υπηρεσία που δημιουργεί την προσωπική σας ιστοσελίδα δημόσιας πύλης.

Όταν δημοσιεύετε μια μετάφραση, το όνομά σας θα προστεθεί στη λίστα ιστορικού μεταφράσεων. Εάν είστε άριστοι ως μεταφραστής, η μεταφραστική σας ικανότητα θα είναι ελκυστική στον ιστότοπο της πύλης σας.

Ένα άτομο που δεν σας γνωρίζει ακόμα μπορεί να βρει τον ιστότοπο της πύλης σας και να περιηγηθεί στη μετάφραση σας. Παρατηρούν την έκκλησή σας εκεί και μπορεί να συναντήσουν τις διάφορες πτυχές σας μέσω του δικτυακού τόπου της πύλης.

Με τη δική σας δικτυακή πύλη, οι οπαδοί του μέλλοντος που δεν σας γνωρίζουν θα γίνουν ο καταλύτης για να σας γνωρίσουν.

Εδώ είναι η κορυφαία σελίδα του hitois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.