Mengedarkan kandungan anda kepada dunia dengan terjemahan manusia

Dalam hitois, sesiapa sahaja boleh mengumumkan kembali post anda dalam terjemahan.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Sesiapa yang pengguna hitois boleh menyiarkan terjemahan

translate

Jika hitois pengguna, mereka boleh menyiarkan terjemahan kepada artikel yang diri sendiri atau pengguna lain yang telah disiarkan. Jika anda mendapati artikel kegemaran, oleh anda diterjemahkan ke dalam bahasa lain, anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih kepada dunia.

Fungsi terjemahan adalah sama dengan tweet di Twitter. Oleh penterjemahan, ia adalah mungkin untuk berkongsi artikel untuk rakyat kawasan linguistik lain.

Bahasa yang boleh hantar 18 bahasa. Jepun, Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Jerman, Greek, Bahasa Sepanyol, Farsi, Perancis, Hindi, Indonesia, Itali, Korea, Melayu, Belanda, Portugis, Rusia, Thai, dan Cina.

hitois serasi dengan 18 bahasa, telah menjadi sebagai bahasa dihidupkan secara automatik mengikut persekitaran penonton. Sebagai contoh, apabila seseorang itu negara-negara berbahasa Inggeris untuk mengakses index.html, secara automatik beralih ke halaman untuk paparan Inggeris yang index.html.en. Jika dengan terjemahan bahasa Inggeris, serta menu, dan lain-lain, ia akan dipaparkan kandungan juga dalam bahasa Inggeris.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Apabila anda menyiarkan terjemahan, nama anda akan ditambah ke senarai sejarah terjemahan. Sekiranya anda sangat baik sebagai penerjemah, kemahiran terjemahan anda akan menarik di laman portal anda.

Seseorang yang tidak tahu anda masih boleh mencari laman portal anda dan melayari terjemahan anda. Mereka melihat rayuan anda di sana dan mungkin menghadapi pelbagai aspek anda melalui laman portal.

Dengan memiliki laman portal anda sendiri, peminat masa depan yang tidak tahu anda akan menjadi pemangkin untuk mengenali anda.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.