Verspreid uw inhoud aan de wereld met menselijke vertalingen

In hitois, kan iedereen je post in de vertaling repost.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Iedereen die hitois gebruiker kan vertalingen plaatsen

translate

Als hitois gebruiker, kunnen ze plaatsen een vertaling naar artikelen die uzelf of een andere gebruiker heeft gepost. Als u een favoriet artikel te vinden, door u te vertalen naar andere talen, kunt u het artikel meer om de wereld te verspreiden.

Vertaling functie is vergelijkbaar met de retweets op Twitter. Door translatie, is het mogelijk om het artikel aan mensen van andere taalgebieden delen.

Taal die kan posten zijn 18 talen. Japans, Engels, Arabisch, Duits, Grieks, Spaans, Farsi, Frans, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Koreaans, Maleis, Nederlands, Portugees, Russisch, Thais, en Chinees.

hitois is compatibel met 18 talen, is uitgegroeid tot de taal automatisch wordt overgeschakeld op basis van de omgeving van de kijker. Bijvoorbeeld, wanneer een persoon van de Engels-sprekende landen toegang tot de index.html, schakelt automatisch naar de pagina voor weergave Engels dat index.html.en. Indien de Engels vertaling, alsmede menu's, etc., wordt het ook weergegeven inhoud in het Engels.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

Wanneer u een vertaling plaatst, wordt uw naam toegevoegd aan de lijst met vertaalhistorieën. Als je uitstekend bent als vertaler, zal je vertaalvaardigheid aantrekkelijk zijn op je portaalsite.

Een persoon die u nog niet kent, kan uw portalsite vinden en door uw vertaling bladeren. Ze merken uw beroep daar op en kunnen uw verschillende aspecten tegenkomen via de portaalsite.

Door een eigen portalsite te hebben, zullen fans van de toekomst die je niet kennen, de katalysator worden om je te kennen.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.