Mengedarkan maklumat kemas kini laman plural secara kolektif

Anda boleh secara automatik disiarkan blog post luaran di laman anda hitois.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


Mengumpul laman web anda untuk hitois

blog page

Jika anda sudah mempunyai blog yang di luar dari penyampaian hitois, hanya mendaftarkan URL laman blog atas dan mendaftar perihal blog untuk hitois, hitois akan menyiarkan teks pengenalan artikel yang paling baru-baru ini dalam blog.

hitois secara automatik akan mendapat suapan blog RSS berdaftar, secara automatik posting teks pengenalan blog post. tidak ada keperluan untuk kerja-kerja keras untuk mendaftarkan suapan blog RSS.

Di samping itu, bukan sahaja blog, anda juga boleh mendaftar daripada kejamakan laman web luar. Untuk tapak yang tidak menyampaikan RSS, ia akan menyiarkan hanya teks deskriptif dan pautan ke laman web ini.

Ia boleh digunakan sebagai pautan ke beberapa tapak yang anda ada.


hitois adalah perkhidmatan yang mewujudkan laman portal awam peribadi anda.

Fungsi laman web mempunyai peranan yang besar dalam laman portal anda. Ia adalah pintu masuk ke laman web atau perkhidmatan anda yang tersebar di Web, iaitu, ia mempunyai peranan sebagai portal.

Kami memungkinkan untuk bekerjasama dengan laman web dan perkhidmatan yang didaftarkan di fungsi laman web sebanyak mungkin. Apabila kandungan diposting oleh perkhidmatan lain, ia dipaparkan bukan sahaja dalam senarai laman web tetapi juga dalam senarai aktiviti dan garis masa.

Juga, apabila menghantar ke laman koperasi, hitois juga akan menghantar pemberitahuan itu ke Twitter dan Facebook.

Fungsi laman web adalah fungsi pusat sebagai tapak portal.

Berikut adalah bahagian atas hitois.

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.