Verspreid update-informatie van meerdere sites gezamenlijk

U kunt automatisch worden gepost blog post op uw site van hitois.

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Verzamel je websites om hitois

blog page

Als u al een blog buiten de dienst van hitois, alleen registreren de blog top URL en de registratie van de beschrijving van de blog te hitois, zal hitois de inleidende tekst van de meest recente artikel in de blog posten.

hitois zal automatisch de geregistreerde blog RSS-feed, automatisch posten de inleidende tekst van de blog post. er is geen noodzaak voor het harde werk van de blog RSS-feed te registreren.

Bovendien niet alleen blog, kunt u ook registreren van het aantal externe sites. Voor sites die niet de RSS-feed niet te leveren, zal het alleen beschrijvende tekst en een link naar de site te plaatsen.

Het kan gebruikt worden als links naar meerdere sites die je hebt.


hitois is een service die uw persoonlijke portaalsite maakt.

De websitefunctie speelt een grote rol op uw portaalsite. Het is een toegang tot uw site of dienst verspreid over het web, dat wil zeggen, het heeft een rol als een portal.

We maken het mogelijk om zoveel mogelijk samen te werken met sites en services die zijn geregistreerd in de websitefunctie. Wanneer inhoud wordt gepost door andere diensten, wordt deze niet alleen weergegeven in de lijst met websites, maar ook in de activiteitenlijst en tijdlijn.

Bij het posten op een coöperatieve site stuurt hitois die kennisgeving ook naar Twitter en Facebook.

De websitefunctie is precies de centrale functie als portalsite.

Hier is de toppagina van hitois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.