Ας δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο προσωπικής δημόσιας πύλης

Με το hitois μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον δικτυακό τόπο της πύλης σας

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Γιατί χρειάζομαι έναν ιστότοπο προσωπικής δημόσιας πύλης;

Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει σημαντικό για τα άτομα να παράγουν τα δικά σας εμπορικά σήματα. Οι χορευτές και οι αθλητές είναι καιρός να αυξήσουν τους οπαδούς με τη λήψη βίντεο και τη δημοσίευσή τους στο YouTube και το Instagram. Υποβάλλοντας άρθρα σε διάφορα SNS, blogs, περιεχόμενο που δημοσιεύει τον ιστότοπο και προσελκύετε τον εαυτό σας στον κόσμο, μπορείτε να κάνετε branding, να αποκτήσετε νέες θέσεις εργασίας, να γίνετε χορηγός, να αποκτήσετε νέα δουλειά. Γίνεται μια εποχή που πρέπει να κάνετε.

Οι υπηρεσίες που μπορούν να δημοσιεύουν το δικό σας περιεχόμενο αυξάνονται κάθε χρόνο, αλλά από τη στιγμή που δημοσιεύσατε το δικό σας περιεχόμενο σε καθένα από αυτά, η προσωπική αξία έχει διανεμηθεί ανάμεσα σε πολλές υπηρεσίες. Εάν μπορούμε να συνδέσουμε τις κατανεμημένες τιμές και να οικοδομήσουμε ένα δίκτυο, η αξία του ατόμου θα ενισχυθεί. Προκειμένου να οικοδομηθεί αυτό το δίκτυο, απαιτείται δικτυακός τόπος πύλης πυρήνα.

Ο ιστότοπος Portal σημαίνει την είσοδο του ιστού. Είναι μια απαραίτητη τοποθεσία ως είσοδος κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Αν προετοιμάσετε τον ιστότοπο της δημόσιας πύλης σας ως είσοδο στις διάφορες ιστοσελίδες όπου διανέμονται οι πληροφορίες σας, οι άνθρωποι που θέλουν να σας γνωρίσουν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες σας τις πληροφορίες.


Τι είναι διαφορετικό από το SNS;

hitois μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως SNS, αλλά δεν είναι SNS. Είναι ένα μέσο που περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία του SNS.

Δεδομένου ότι το SNS είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας, το περιεχόμενο είναι βασικά μια συζήτηση. Η συζήτηση ρέει στο παρελθόν με το πέρασμα του χρόνου. Σε μορφή που ονομάζεται τύπος ροής, η διεύθυνση δεν υπάρχει στο ίδιο το περιεχόμενο, αλλά διαδίδεται διαδοχικά στο παρελθόν, οπότε δεν έπληξε τη μηχανή αναζήτησης.

hitois δεν είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας. hitois είναι ένα μέσο που παρέχει περιεχόμενο για τον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε, αλλά δεδομένου ότι ο hitois επικεντρώνεται στην παροχή κάθε μηνύματος και περιεχομένου ευρέως, υπάρχει μια διεύθυνση στο ίδιο το περιεχόμενο, συσσωρεύεται όλο και περισσότερο (είδος αποθέματος), χτυπά τη μηχανή αναζήτησης.

Το SNS δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο πριν από ένα χρόνο, αλλά ο hitois έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο είτε πριν από ένα έτος είτε πριν από δύο χρόνια ή και περισσότερο.

Ο ήρωας της συζήτησης αλλάζει κάθε φορά, αλλά είστε πάντα ο ήρωας στον ιστότοπο της πύλης σας. Και όλοι οι άνθρωποι γύρω σου είναι οι οπαδοί σου.


Self Portal Site Builder (SPSB)

Self Portal Site Builer

hitois δεν είναι ΕΣΥ. Είναι "Self Portal Site Builder (SPSB)", το οποίο μπορεί να δημιουργήσει το δικό σου site πύλης.

Μπορείτε να οικοδομήσουμε ένα site που αποσπά τη δική σας διάφορες πληροφορίες στο subdomain σας. Η ιστοσελίδα σας δεν είναι απλώς πληροφορίες σας δημοσιεύτηκε, χρησιμεύει επίσης ως η πύλη προς άλλους δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες, είναι ακριβώς η τοποθεσία πύλης.

Ο οικοδόμος αυτο τοποθεσία πύλης είναι μια εντελώς νέα υπηρεσία που δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν. Δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία, εκτός από hitois.

Που συμμετέχουν στη μίτωση είναι να χρησιμοποιήσετε μια εντελώς νέα υπηρεσία web. Παρακαλείστε να ζήσετε SPSB που δεν είναι αλλού.

Πρόσβαση στον ιστότοπο χρήστη τώρα


Διάφορες λειτουργίες των hitois

Profile

Όνομα ή ψευδώνυμο, το προφίλ εικόνα, όπως την προσωπικότητα και τα χόμπι, θα είναι σε θέση να πρόστιμο εγγραφής. Δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να έτσι ώστε να μην εγγράφουν, ακόμα και αν το όνομα είναι αυτό που δεν θέλουν να εκθέσουν.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Music

Αυτή είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να στείλετε τη μουσική που είχε συνθέσει. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια δημοσιεύτηκε στην αναπαραγωγή streaming. Φυσικά μπορείτε να πάρετε σχόλια.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Apps

Αυτή είναι μια υπηρεσία για να διαφημίσετε το δικό σας smartphone app. Μπορείτε να λίστα εισαγωγές, δημοσιεύσετε συλλήψεις του, regist URL πώληση και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από άλλο χρήστη.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Books

Αυτή είναι μια υπηρεσία για να προωθήσει το βιβλίο σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε όπως σύνοψη και πώληση URL. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από τους αναγνώστες.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Short Stories

Αυτή είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε μια μικρή ιστορία. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μυθιστορήματα μέσα σε 1000 χαρακτήρες. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από τους αναγνώστες.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Idea Mall

Είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να προσθέσετε τις ιδέες που ήρθε με, και να ανανεώνουν την ιδέα να πάρει τη γνώμη από άλλους χρήστες. Και να επιτύχει την εκλεπτυσμένη ιδέα και ας είναι διάσημος σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Communities

Αυτή είναι μια λειτουργία επικοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε τις κοινότητες για τη δική σας, ή μπορείτε επίσης να συμμετέχουν σε άλλες κοινοτικές ότι άλλος χρήστης έχει κάνει. Παρακαλούμε να σας απευθύνω έκκληση στην κοινότητα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Projects

Είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Web όπως το wiki. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικές σελίδες και σελίδες από κοινού με άλλους χρήστες. Επειδή κάνει στο σχεδιασμό τη δική σας, ονομάστηκε Project.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Groups

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες με πολλούς χρήστες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιστοσελίδες στην ομάδα σας. Επιπλέον, το blog πληροφορίες ενημέρωσης των μελών θα αναρτηθούν στην κορυφή της σελίδας ομάδα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

News Board

Μπορείτε να έχετε ένα προσωπικό πίνακα ανακοινώσεων. Είναι εύκολο να δημοσιεύσετε, πίνακας ανακοινώσεων θα δημιουργηθεί αν προσθέσετε έναν τίτλο και άρθρο. Φυσικά μπορείτε να πάρετε σχόλια σε πίνακα ανακοινώσεων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Fan Letter

Μπορείτε να στείλετε ένα γράμμα ανεμιστήρα για το χρήστη χωρίς να συνδεθείτε. Δημοσιεύθηκε από τον χρήστη, ο οποίος έλαβε ένα γράμμα ανεμιστήρα για να απαντήσει, μπορείτε να πάρετε την επικοινωνία.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Translate

Μπορείτε να προσθέσετε μία μεταφραστεί σε διαφορετικό άρθρο. Μεταφράσεις μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε απόσπαση, μπορείτε να επαν-παράδοση τα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως retweet.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Blog

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το blog ως μια ενιαία λειτουργία. Η χρήση τους είναι απλή, αν μετά τον τίτλο και το σώμα του άρθρου, ένα blog έχει δημιουργηθεί. Κατηγορία ρύθμιση μπορεί επίσης να είναι απλή, εύκολη στη χρήση.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Recent State

Μπορείτε να τιτίβισμα εύκολα πρόσφατη κατάσταση από οποιαδήποτε σελίδα του site σας. Δεν υπάρχει όριο χαρακτήρων. Μπορείτε επίσης να πάρετε σχόλια για την πρόσφατη κατάσταση.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Web Site

Αν έχετε ιστοσελίδες και ιστολόγια εκτός από hitois, είναι δυνατόν να εγγραφούν τη διεύθυνση URL της σελίδας στην κορυφή hitois, μπορείτε να εισαγάγει το site. Εάν διανέμετε το RSS feed στο blog, hitois παρουσιάζει τα τελευταία άρθρα αυτόματα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Biography

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό βιογραφία. Η συνταγή είναι εύκολη, όταν μετά μια εικόνα που σχετίζονται με τα χρόνια και τα γεγονότα, εκδηλώσεις, μεταφέρετε την εικόνα φόντου για να χωρέσει την κύλιση της σελίδας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Portraits

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα πορτρέτο. Η συνταγή είναι πολύ απλή, Απλά ανεβάστε τις φωτογραφίες. Για εκείνους που στοχεύουν στο ρελαντί και διασκεδαστές, είναι ένα χαρακτηριστικό των συστάσεων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Gallery

Είναι μια υπηρεσία που μπορεί να εκθέσει τις εικόνες όπως εικόνες ή φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον εαυτό σας. Απλά ανεβάστε τις εικόνες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σελίδα gallery.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Album

Μπορείτε να δείτε το άλμπουμ που έχουν καταχωρηθεί στο web άλμπουμ της Google στη σελίδα hitois. Η εγκατάσταση είναι απλή, απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία Άλμπουμ.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Fashion

Είναι μια υπηρεσία κομπορρημοσύνη της μόδας. Είναι μια απλή λειτουργία που ανεβάζετε μόνο τις φωτογραφίες, όπως καμάρι της μόδας εμπορευμάτων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Favorites

Αυτή είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να καταχωρήσετε πληροφορίες, όπως το αγαπημένο σας site και ταινίες. Μπορείτε να καταχωρήσετε μια ποικιλία από τα αγαπημένα. Αγαπημένη είναι εύκολο στην κατανόηση προσέγγιση πει στους ανθρώπους τα αγαπημένα σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Friends

Από το ΕΣΥ, θα είναι σε θέση να επικοινωνούν σε άλλους χρήστες. Όταν πρόκειται για φίλους, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν γρήγορα τη θέση του ατόμου.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

My Youtube

Απλά εισάγετε έναν απλό κωδικό, θα είστε σε θέση να απαριθμήσει τις δικές σας playlist για hitois. Μπορείτε να πάρετε για να γνωρίσετε τους ανθρώπους με τον πιο απλό τρόπο το γούστο σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

SNS

Απλά μια απλή διαδικασία, θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με το Facebook και το Twitter. Το άρθρο που δημοσιεύτηκε την hitois θα αναρτηθεί στο Facebook και το Twitter.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Ad

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία διανομής διαφήμισης που σας επιτρέπει να διανέμετε διαφημίσεις που δημιουργήσατε στον δικτυακό τόπο των χρηστών του hitois.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Wallet

Πρόκειται για ένα πορτοφόλι Web που τοποθετεί ένα κέρμα που έχει κατατεθεί από το "hitois Ad" κλπ. Μπορούμε να επεξεργαστούμε την κατάθεση / απόσυρση όπως σε ένα γενικό πορτοφόλι ιστού.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

twitter
@hitois_net

Είμαστε παρέχουν τα πιο πρόσφατα άρθρα δημοσιεύτηκε από τους χρήστες.

facebook
@hitois.net

Είμαστε παρέχουν τα πιο πρόσφατα άρθρα δημοσιεύτηκε από τους χρήστες.

atom feed

Atom

Παραδίδουμε την τροφοδοσία των χρηστών Atom υποβολές.

εγγραφή

hitois Like Button

Απλώς επικολλώντας μια μόνο γραμμή κώδικα σε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να εμφανίσετε εύκολα το κουμπί "hitois Like".

Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Συνεργασία με άλλους δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες

Μόλις καταχωρήσετε τη διεύθυνση της επάνω σελίδας του εξωτερικού ιστολογίου ή της σελίδας μου της εξωτερικής υπηρεσίας με τη λειτουργία "Ιστοσελίδα", ο hitois θα συγκεντρώσει το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε σε αυτές τις τοποθεσίες και τις υπηρεσίες, θα το εμφανίσει ως δραστηριότητα και θα tweet στο Twitter. Δημοσίευση στις σελίδες Facebook.

Linked Open Data Πρωτοβουλίες

hitois δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες και λειτουργεί ως ανοιχτών δεδομένων σε RDF. RDF μπορεί να διαβαστεί από ένα μηχάνημα και μπορούν να εισαχθούν στο δικό σας διακομιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα αναζήτησης και την ανάλυση των δεδομένων.

Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Ας χρησιμοποιήσουμε το hitois πιο άνετα με την εφαρμογή

hitois follow

hitois follow

Πρόκειται για μια εφαρμογή που διευκολύνει την παρακολούθηση των χρηστών του hitois και την εύκολη προβολή των δραστηριοτήτων σε μορφή χρονοδιαγράμματος. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του hitois με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

hitois view

hitois view

Πρόκειται για μια εφαρμογή που κάνει την περιήγηση σε hitois πολύ εύκολη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του hitois με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone. Με βολικά κουμπιά για το σπίτι, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην τοποθεσία των αγαπημένων σας χρηστών.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

hitois edit

hitois edit

Πρόκειται για μια εφαρμογή που διευκολύνει την δημοσίευση και τη διαχείριση άρθρων. Παρέχοντας πρόσβαση στη λειτουργία διαχείρισης με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone, μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε άρθρα και περιεχόμενο από μια απλή οθόνη διαχείρισης. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη διαχείρισης με μία μόνο βρύση.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

kinois

Powered by kinois

hitois αναπτύσσεται και λειτουργεί από kinois.

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.