Ας αυξήσουμε περαιτέρω την αξία των ατόμων

hitois θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αξία σας.

Ξεκινήστε την hitois

Για να επωφεληθείτε από hitois απαιτεί λογαριασμό Google.


Σχετικά με hitois

ο hitois θέλει να δώσει μια τεράστια δύναμη σε ικανά άτομα.

Στην κοινωνία μας, ανεξάρτητα από το πόσο καλά έχουμε τις ικανότητες, δεν μπορούμε να επιδείξουμε πλήρως τις ικανότητές μας λόγω οργανωτικών δεσμών, φραγμών χρήματος, συνόρων και διαφόρων φραγμών.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει μια θαυμάσια δουλειά αδύνατο να φανταστεί και υπάρχει ένα έργο που θα ήθελα να τελειώσω και είναι απαραίτητο να πάω στο Νότιο Πόλο για τον λόγο αυτό: «Θα πάω στην Ανταρκτική για στιγμή "Επιτρέψτε μου να πω ότι είναι σαν να φεύγω στον Νότιο Πόλο.

Δεν υπάρχει αφεντικό όπως "Τι κάνεις για δουλειά!" Αν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για "να κάνετε χρήματα!", Μπορείτε να το κάνετε ξανά αν το σκεφτείτε, ότι υπάρχει μια τέτοια ελευθερία σε ένα πρόσωπο με ικανότητα, όταν γίνεστε ένας ενδιαφέροντος κόσμος που σκέφτομαι.

Είναι βαρετό στην Ανταρκτική;
Έτσι όπως «θέλω να δω τη γη από το διάστημα για να τραβήξω αυτό το manga, θα πάω για μια στιγμή».

Ένα τέτοιο καταπληκτικό πράγμα μπορεί να γίνει με την ατομική ικανότητα.

Ίσως τα χρήματα να είναι τα πιο απαραίτητα γι 'αυτό, αλλά κερδίζετε εύκολα με τέτοιες υπερχείλιμες ικανότητες. Έτσι, μπορώ να πάω στο διάστημα χωρίς εμπόδια. Θέλω να κάνω μια τέτοια εποχή.

Χρησιμοποιώντας hitois, τα άτομα έχουν τέτοια δύναμη.
Όχι, θα ήθελα να έχω μια εποχή στην οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όσες άξιες ικανότητες όπως αρχικά.

Νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Written by Satoru Nakamura


Self Portal Site Builder (SPSB)

Self Portal Site Builer

hitois δεν είναι ΕΣΥ. Είναι "Self Portal Site Builder (SPSB)", το οποίο μπορεί να δημιουργήσει το δικό σου site πύλης.

Μπορείτε να οικοδομήσουμε ένα site που αποσπά τη δική σας διάφορες πληροφορίες στο subdomain σας. Η ιστοσελίδα σας δεν είναι απλώς πληροφορίες σας δημοσιεύτηκε, χρησιμεύει επίσης ως η πύλη προς άλλους δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες, είναι ακριβώς η τοποθεσία πύλης.

Ο οικοδόμος αυτο τοποθεσία πύλης είναι μια εντελώς νέα υπηρεσία που δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν. Δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία, εκτός από hitois.

Που συμμετέχουν στη μίτωση είναι να χρησιμοποιήσετε μια εντελώς νέα υπηρεσία web. Παρακαλείστε να ζήσετε SPSB που δεν είναι αλλού.

Πρόσβαση στον ιστότοπο χρήστη τώρα


Διάφορες λειτουργίες των hitois

Profile

Όνομα ή ψευδώνυμο, το προφίλ εικόνα, όπως την προσωπικότητα και τα χόμπι, θα είναι σε θέση να πρόστιμο εγγραφής. Δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να έτσι ώστε να μην εγγράφουν, ακόμα και αν το όνομα είναι αυτό που δεν θέλουν να εκθέσουν.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Music

Αυτή είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να στείλετε τη μουσική που είχε συνθέσει. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια δημοσιεύτηκε στην αναπαραγωγή streaming. Φυσικά μπορείτε να πάρετε σχόλια.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Apps

Αυτή είναι μια υπηρεσία για να διαφημίσετε το δικό σας smartphone app. Μπορείτε να λίστα εισαγωγές, δημοσιεύσετε συλλήψεις του, regist URL πώληση και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από άλλο χρήστη.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Books

Αυτή είναι μια υπηρεσία για να προωθήσει το βιβλίο σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε όπως σύνοψη και πώληση URL. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από τους αναγνώστες.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Short Stories

Αυτή είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε μια μικρή ιστορία. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μυθιστορήματα μέσα σε 1000 χαρακτήρες. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αναθεώρηση από τους αναγνώστες.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Idea Mall

Είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να προσθέσετε τις ιδέες που ήρθε με, και να ανανεώνουν την ιδέα να πάρει τη γνώμη από άλλους χρήστες. Και να επιτύχει την εκλεπτυσμένη ιδέα και ας είναι διάσημος σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Communities

Αυτή είναι μια λειτουργία επικοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε τις κοινότητες για τη δική σας, ή μπορείτε επίσης να συμμετέχουν σε άλλες κοινοτικές ότι άλλος χρήστης έχει κάνει. Παρακαλούμε να σας απευθύνω έκκληση στην κοινότητα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Projects

Είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Web όπως το wiki. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικές σελίδες και σελίδες από κοινού με άλλους χρήστες. Επειδή κάνει στο σχεδιασμό τη δική σας, ονομάστηκε Project.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Groups

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες με πολλούς χρήστες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιστοσελίδες στην ομάδα σας. Επιπλέον, το blog πληροφορίες ενημέρωσης των μελών θα αναρτηθούν στην κορυφή της σελίδας ομάδα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

News Board

Μπορείτε να έχετε ένα προσωπικό πίνακα ανακοινώσεων. Είναι εύκολο να δημοσιεύσετε, πίνακας ανακοινώσεων θα δημιουργηθεί αν προσθέσετε έναν τίτλο και άρθρο. Φυσικά μπορείτε να πάρετε σχόλια σε πίνακα ανακοινώσεων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Fan Letter

Μπορείτε να στείλετε ένα γράμμα ανεμιστήρα για το χρήστη χωρίς να συνδεθείτε. Δημοσιεύθηκε από τον χρήστη, ο οποίος έλαβε ένα γράμμα ανεμιστήρα για να απαντήσει, μπορείτε να πάρετε την επικοινωνία.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Translate

Μπορείτε να προσθέσετε μία μεταφραστεί σε διαφορετικό άρθρο. Μεταφράσεις μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε απόσπαση, μπορείτε να επαν-παράδοση τα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως retweet.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Blog

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το blog ως μια ενιαία λειτουργία. Η χρήση τους είναι απλή, αν μετά τον τίτλο και το σώμα του άρθρου, ένα blog έχει δημιουργηθεί. Κατηγορία ρύθμιση μπορεί επίσης να είναι απλή, εύκολη στη χρήση.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Recent State

Μπορείτε να τιτίβισμα εύκολα πρόσφατη κατάσταση από οποιαδήποτε σελίδα του site σας. Δεν υπάρχει όριο χαρακτήρων. Μπορείτε επίσης να πάρετε σχόλια για την πρόσφατη κατάσταση.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Web Site

Αν έχετε ιστοσελίδες και ιστολόγια εκτός από hitois, είναι δυνατόν να εγγραφούν τη διεύθυνση URL της σελίδας στην κορυφή hitois, μπορείτε να εισαγάγει το site. Εάν διανέμετε το RSS feed στο blog, hitois παρουσιάζει τα τελευταία άρθρα αυτόματα.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Biography

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό βιογραφία. Η συνταγή είναι εύκολη, όταν μετά μια εικόνα που σχετίζονται με τα χρόνια και τα γεγονότα, εκδηλώσεις, μεταφέρετε την εικόνα φόντου για να χωρέσει την κύλιση της σελίδας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Portraits

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα πορτρέτο. Η συνταγή είναι πολύ απλή, Απλά ανεβάστε τις φωτογραφίες. Για εκείνους που στοχεύουν στο ρελαντί και διασκεδαστές, είναι ένα χαρακτηριστικό των συστάσεων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Gallery

Είναι μια υπηρεσία που μπορεί να εκθέσει τις εικόνες όπως εικόνες ή φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον εαυτό σας. Απλά ανεβάστε τις εικόνες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σελίδα gallery.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Album

Μπορείτε να δείτε το άλμπουμ που έχουν καταχωρηθεί στο web άλμπουμ της Google στη σελίδα hitois. Η εγκατάσταση είναι απλή, απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία Άλμπουμ.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Fashion

Είναι μια υπηρεσία κομπορρημοσύνη της μόδας. Είναι μια απλή λειτουργία που ανεβάζετε μόνο τις φωτογραφίες, όπως καμάρι της μόδας εμπορευμάτων.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Favorites

Αυτή είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να καταχωρήσετε πληροφορίες, όπως το αγαπημένο σας site και ταινίες. Μπορείτε να καταχωρήσετε μια ποικιλία από τα αγαπημένα. Αγαπημένη είναι εύκολο στην κατανόηση προσέγγιση πει στους ανθρώπους τα αγαπημένα σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Friends

Από το ΕΣΥ, θα είναι σε θέση να επικοινωνούν σε άλλους χρήστες. Όταν πρόκειται για φίλους, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν γρήγορα τη θέση του ατόμου.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

My Youtube

Απλά εισάγετε έναν απλό κωδικό, θα είστε σε θέση να απαριθμήσει τις δικές σας playlist για hitois. Μπορείτε να πάρετε για να γνωρίσετε τους ανθρώπους με τον πιο απλό τρόπο το γούστο σας.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

SNS

Απλά μια απλή διαδικασία, θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με το Facebook και το Twitter. Το άρθρο που δημοσιεύτηκε την hitois θα αναρτηθεί στο Facebook και το Twitter.Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

twitter
@hitois_net

Είμαστε παρέχουν τα πιο πρόσφατα άρθρα δημοσιεύτηκε από τους χρήστες.

atom feed

Atom

Παραδίδουμε την τροφοδοσία των χρηστών Atom υποβολές.

εγγραφή

hitois Like Button

Απλώς επικολλώντας μια μόνο γραμμή κώδικα σε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να εμφανίσετε εύκολα το κουμπί "hitois Like".

Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Linked Open Data Πρωτοβουλίες

hitois δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες και λειτουργεί ως ανοιχτών δεδομένων σε RDF. RDF μπορεί να διαβαστεί από ένα μηχάνημα και μπορούν να εισαχθούν στο δικό σας διακομιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα αναζήτησης και την ανάλυση των δεδομένων. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Ας χρησιμοποιήσουμε το hitois πιο άνετα με την εφαρμογή

hitois follow

hitois follow

Πρόκειται για μια εφαρμογή που διευκολύνει την παρακολούθηση των χρηστών του hitois και την εύκολη προβολή των δραστηριοτήτων σε μορφή χρονοδιαγράμματος. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του hitois με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

hitois view

hitois view

Πρόκειται για μια εφαρμογή που κάνει την περιήγηση σε hitois πολύ εύκολη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του hitois με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone. Με βολικά κουμπιά για το σπίτι, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην τοποθεσία των αγαπημένων σας χρηστών.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

hitois edit

hitois edit

Πρόκειται για μια εφαρμογή που διευκολύνει την δημοσίευση και τη διαχείριση άρθρων. Παρέχοντας πρόσβαση στη λειτουργία διαχείρισης με ένα πάτημα από την αρχική οθόνη του smartphone, μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε άρθρα και περιεχόμενο από μια απλή οθόνη διαχείρισης. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη διαχείρισης με μία μόνο βρύση.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

kinois

Powered by kinois

hitois αναπτύσσεται και λειτουργεί από kinois.