Mari kita teruskan nilai individu

hitois akan membantu anda meningkatkan nilai anda.

Mula hitois

Untuk mengambil kesempatan daripada hitois memerlukan akaun Google.


tentang hitois

hitois mahu memberikan kuasa besar kepada individu yang berkebolehan.

Dalam masyarakat kita, tidak kira betapa baiknya kita mempunyai kebolehan, kita tidak boleh menunjukkan kebolehan kita sepenuhnya kerana hubungan organisasi, halangan wang, sempadan, dan pelbagai halangan.

Sebagai contoh, ada orang yang boleh membuat kerja yang luar biasa untuk tidak bayangkan, dan ada kerja yang saya ingin selesaikan dan perlu pergi ke Kutub Selatan untuk sebab itu, "Saya akan pergi ke Antartika untuk momen "Biar saya katakan bahawa ia seperti pergi ke Kutub Selatan.

Tidak ada bos seperti "Apa yang kamu lakukan untuk kerja!" Jika anda tidak perlu bimbang tentang "berbuat wang!", Anda boleh melakukannya sekali lagi jika anda memikirkannya, bahawa kebebasan semacam itu ada pada orang yang mempunyai kemampuan, apabila anda menjadi dunia yang menarik, saya fikir.

Adakah ia membosankan di Antartika?
Jadi seperti "Saya mahu melihat bumi dari angkasa lepas untuk menarik manga ini, saya akan seketika."

Perkara yang mengagumkan ini boleh dibuat oleh keupayaan individu.

Mungkin wang adalah yang paling perlu untuk itu, tetapi anda mendapat mudah dengan kebolehan melimpah itu. Jadi, saya boleh pergi ke angkasa tanpa sebarang halangan. Saya mahu buat era sedemikian.

Dengan menggunakan hitois, individu mempunyai kuasa sedemikian.
Tidak, saya ingin mempunyai era di mana kita boleh menggunakan keupayaan yang banyak seperti yang asalnya.

Saya fikir saya boleh melakukannya.

Written by Satoru Nakamura


Self Portal Site Builder (SPSB)

Self Portal Site Builer

hitois tidak SNS. Ia adalah "laman sendiri Portal Builder (SPSB)" yang boleh membuat laman web portal anda sendiri.

Anda boleh membina sebuah laman web yang menyiarkan pelbagai maklumat anda sendiri dalam subdomain anda. Laman web anda bukan sahaja maklumat yang disiarkan, ia juga berfungsi sebagai pintu masuk ke tapak dan perkhidmatan lain, ia adalah betul-betul laman portal.

Laman portal sendiri pembina adalah perkhidmatan yang baru yang tidak pernah wujud sebelum ini. Tidak ada perkhidmatan itu selain hitois.

Penyertaan dalam mitosis adalah dengan menggunakan perkhidmatan web yang baru. Sila mengalami SPSB yang tidak di tempat lain.

Akses ke laman pengguna sekarang


Pelbagai fungsi hitois

Profile

Nama atau nama samaran, imej profil, seperti personaliti dan hobi, ia akan dapat untuk pendaftaran halus. Tidak diperlukan, anda boleh supaya tidak mendaftar walaupun nama adalah apa yang anda tidak mahu mendedahkan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Music

Ini adalah perkhidmatan yang membolehkan anda untuk menghantar muzik yang anda telah terdiri. Orang dari seluruh dunia boleh mendengar lagu-lagu yang dicatatkan pada main balik aliran. Sudah tentu, anda boleh mendapatkan ulasan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Apps

Ini adalah perkhidmatan untuk mengiklankan aplikasi telefon pintar anda sendiri. Anda boleh menyenaraikan pengenalan, hantar menangkap, yang URL dijual register dan sebagainya. Anda juga boleh mendapatkan ulasan daripada pengguna lain.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Books

Ini adalah perkhidmatan untuk mempromosikan buku anda. Anda boleh menghantar seperti sinopsis dan penjualan URL. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dari pembaca.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Short Stories

Ini adalah perkhidmatan yang membolehkan anda untuk menghantar cerita pendek. Anda boleh menerbitkan novel dalam 1000 watak. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dari pembaca.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Idea Mall

Ia adalah perkhidmatan yang anda siarkan idea-idea yang anda datang dengan, dan menyegarkan kembali idea dengan mendapatkan pandangan daripada pengguna lain. Dan mencapai idea yang halus dan mari kita menjadi terkenal anda.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Communities

Ini adalah satu fungsi komunikasi. Anda boleh membuat masyarakat pada anda sendiri, atau anda juga boleh mengambil bahagian dalam masyarakat lain yang pengguna lain yang telah dibuat. Sila merayu kepada anda dalam masyarakat.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Projects

Ia adalah perkhidmatan yang membolehkan anda untuk membuat laman web seperti wiki. Anda boleh membuat laman peribadi, dan halaman dikongsi dengan pengguna lain. Kerana membuat dalam merancang anda sendiri, ia dinamakan Projek.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Groups

Anda boleh membuat kumpulan dengan berbilang pengguna. Anda boleh membuat laman web dalam kumpulan anda. Selain itu, maklumat update blog ahli akan dihantar ke halaman atas kumpulan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

News Board

Anda boleh mempunyai papan buletin peribadi. Ia adalah mudah untuk hantar, papan buletin akan dicipta jika menyiarkan tajuk dan artikel. Sudah tentu, anda boleh mendapatkan komen kepada papan buletin.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Fan Letter

Anda boleh menghantar surat peminat kepada pengguna tanpa log masuk. Diterbitkan oleh pengguna yang menerima surat peminat yang dihantar, anda boleh mengambil komunikasi.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Translate

Anda boleh mengirim diterjemahkan kepada artikel yang berbeza. Terjemahan boleh untuk sesiapa sahaja posting, anda boleh semula penghantaran artikel kegemaran anda seperti semula.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Blog

Anda juga boleh menggunakan blog sebagai fungsi tunggal. Penggunaan adalah mudah, jika anda menyiarkan tajuk dan badan artikel, blog yang dicipta. Tetapan kategori juga boleh menjadi mudah, menjadikan ia mudah untuk digunakan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Recent State

Anda boleh tweet negeri baru-baru ini dengan mudah dari mana-mana halaman laman web anda. Tiada had watak. Anda juga boleh mendapatkan komen ke negeri ini baru-baru ini.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Web Site

Jika anda mempunyai laman web dan Blog di samping hitois, ia adalah mungkin untuk mendaftarkan URL halaman atas pada hitois, anda boleh memperkenalkan laman web ini. Jika anda sedang mengedarkan RSS di Blog, hitois menunjukkan artikel terbaru secara automatik.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Biography

Anda boleh membuat biografi interaktif. Resipi ini adalah mudah, apabila anda menghantar gambar yang berkaitan dengan tahun-tahun dan acara, acara, menukar imej latar belakang untuk muat menatal halaman.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Portraits

Anda boleh membuat halaman potret. Resipi ini adalah sangat mudah, Anda hanya memuat naik foto. Bagi mereka yang berhasrat untuk terbiar dan penghibur, ia adalah ciri cadangan.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Gallery

Ia adalah perkhidmatan yang boleh mendedahkan imej seperti ilustrasi atau gambar yang diambil sendiri. Hanya memuat naik imej, anda boleh membuat halaman galeri indah.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Album

Anda boleh melihat album yang telah mendaftar untuk album Web Google untuk halaman hitois. Persediaan adalah mudah, anda hanya menghidupkan fungsi Album.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Fashion

Ia adalah perkhidmatan bercakap besar bergaya. Ia adalah fungsi mudah yang hanya memuat naik gambar-gambar, seperti kebanggaan barangan bergaya.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Favorites

Ini adalah perkhidmatan yang anda boleh menyiarkan maklumat, seperti laman web kegemaran anda dan filem. Anda boleh mendaftar pelbagai pilihan. Kegemaran adalah mudah untuk memahami pendekatan memberitahu orang kegemaran anda.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

Friends

Sehingga SNS, ia akan dapat berkomunikasi dalam pengguna lain. Apabila ia datang kepada rakan-rakan, ia akan dapat mengetahui dengan cepat jawatan orang itu.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

My Youtube

Hanya masukkan kod yang mudah, anda akan dapat menyenaraikan senarai main anda sendiri di hitois. Anda boleh mendapat tahu rakyat dengan cara yang paling mudah citarasa anda.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

SNS

Hanya satu prosedur mudah, ia akan dapat bekerja dengan Facebook dan Twitter. Artikel yang disiarkan di hitois akan dihantar ke Facebook dan Twitter.Untuk maklumat lanjut, klik di sini.

twitter
@hitois_net

Kita menyediakan artikel terbaru diberikan oleh pengguna.

atom feed

Atom

Kami menyampaikan Feed Atom penghujahan pengguna.

melanggan

hitois Like Button

Hanya dengan menampal satu baris kod pada halaman web, anda boleh dengan mudah memaparkan "butang Hitois Like".

Klik di sini untuk maklumat lanjut.

Berkaitan Inisiatif Data Terbuka

hitois menerbitkan maklumat mengenai pengguna dan kerja-kerja data terbuka dalam RDF. RDF boleh dibaca oleh mesin dan boleh diimport ke dalam pelayan anda sendiri, anda boleh membina sistem carian anda sendiri dan menganalisis data. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

Mari gunakan hitois dengan lebih mudah dengan aplikasi itu

hitois follow

hitois follow

Ia adalah satu aplikasi yang memudahkan untuk mengikuti pengguna hitois dan dengan mudah melihat aktiviti dalam format garis masa. Anda boleh mengakses tapak hitois dengan satu ketukan dari skrin utama telefon pintar.
Klik di sini untuk maklumat lanjut.

hitois view

hitois view

Ini adalah aplikasi yang menjadikan browsing hitois sangat mudah. Anda boleh mengakses tapak hitois dengan satu ketukan dari skrin utama telefon pintar. Dengan butang rumah yang mudah, anda boleh dengan mudah melompat ke tapak pengguna kegemaran anda.
Klik di sini untuk maklumat lanjut.

hitois edit

hitois edit

Ia adalah aplikasi yang memudahkan untuk menyiarkan dan mengurus artikel. Dengan mengakses fungsi pengurusan dengan satu ketukan dari skrin utama telefon pintar, anda boleh dengan mudah menyiarkan artikel dan kandungan dari skrin pengurusan mudah. Sangat mudah untuk mengakses skrin pengurusan dengan satu ketuk.
Klik di sini untuk maklumat lanjut.

kinois

Powered by kinois

hitois dibangunkan dan dikendalikan oleh kinois.