Laten we een persoonlijke openbare portaalsite maken

Met hitois kunt u eenvoudig uw portaalsite creëren

Start de hitois

Om te profiteren van hitois nemen vereist Google-account .


Waarom heb ik een persoonlijke portaalsite nodig?

In de afgelopen jaren is het belangrijk geworden voor particulieren om uw eigen merken te produceren. Dansers en sporters zijn tijden om fans te vergroten door video's te maken en ze te publiceren op YouTube en Instagram. Door artikelen in te dienen bij verschillende SNS, blogs, sites voor het plaatsen van inhoud en jezelf aantrekkelijk te maken voor de rest van de wereld, kun je jezelf een naam geven, nieuwe banen krijgen, een sponsor krijgen, een nieuwe baan krijgen. Het is een tijdperk aan het worden.

Diensten die uw eigen inhoud kunnen plaatsen, worden elk jaar groter, maar aangezien u uw eigen inhoud op elk van hen heeft geplaatst, is persoonlijke waarde verdeeld over meerdere services. Als we de gedistribueerde waarden kunnen verbinden en een netwerk kunnen opbouwen, wordt de waarde van het individu versterkt. Om dat netwerk te bouwen, is een self-core portaalsite nodig.

Portaalsite: de ingang van het web. Het is een noodzakelijke site als toegang bij het bezoeken van de website. Als u uw openbare portalsite klaarmaakt als toegang tot de verschillende websites waar uw informatie wordt verspreid, hebben mensen die u willen kennen toegang tot al uw informatie.


Wat is anders dan SNS?

hitois kan ook als SNS worden gebruikt, maar het is geen SNS. Het is een medium dat ook de functie van SNS omvat.

Omdat SNS een communicatiemiddel is, is inhoud in feite een gesprek. Het gesprek stroomt in het verleden met het verstrijken van de tijd. In een indeling die flowtype wordt genoemd, bestaat het adres niet in de inhoud zelf, maar vloeit het in het verleden sequentieel, dus het raakt de zoekmachine niet.

hitois is geen communicatiemiddel. hitois is een media die content aan de wereld levert voor een lange tijd. Natuurlijk kun je ook communiceren, maar aangezien hitois zich richt op het elk bericht en de inhoud op grote schaal aanbieden, is er een adres in de inhoud zelf, deze stapelt zich steeds meer op (voorraadtype) en treft de zoekmachine.

SNS krijgt nooit een jaar geleden toegang tot content, maar hitois krijgt toegang tot content van een jaar geleden of twee jaar geleden of meer.

De held van het gesprek verandert elke keer, maar u bent altijd de held op uw portalsite. En alle mensen om je heen zijn je fans.


Self Portal Site Builder (SPSB)

Self Portal Site Builer

hitois is niet SNS. Het is "Self Portal Site Builder (SPSB)" die uw eigen portal site kan creëren.

U kunt een site die uw eigen allerlei informatie posten in uw subdomein te bouwen. Uw site is niet alleen uw informatie geplaatst, dient het ook als de poort naar andere sites en diensten, het is precies de portaalsite.

Het zelf portal site builder is een compleet nieuwe service die nooit heeft bestaan. Er is geen dergelijke dienst naast hitois.

Deelnemen aan mitose is om een volledig nieuwe web service te gebruiken. Gelieve ervaren SPSB die niet elders.

Toegang tot de gebruikers site nu


Diverse functies van hitois

Profile

Image profielnaam of bijnaam, zoals persoonlijkheid en hobby's, zal het in staat zijn om goed te registreren. Niet onmisbaar, kun je dus niet te registreren, zelfs als de naam is wat je niet wilt blootstellen.Voor meer informatie, klik hier.

Music

Dit is een dienst die u toelaat om de muziek die je had gecomponeerd plaatsen. Mensen van over de hele wereld kan aan geplaatste nummers in de streaming playback luisteren. Natuurlijk kunt u beoordelingen krijgen.Voor meer informatie, klik hier.

Apps

Dit is een service om te adverteren uw eigen smartphone app. U kunt een lijst inleidingen, post-its vangt, reg verkoop URL en ga zo maar door. U kunt ook een recensie van een andere gebruiker.Voor meer informatie, klik hier.

Books

Dit is een service om uw boek te promoten. Je kunt posten zoals synopsis en verkoop URL. U kunt ook een overzicht van lezers.Voor meer informatie, klik hier.

Short Stories

Dit is een dienst die u toelaat om een kort verhaal te posten. U kunt romans in 1000 tekens publiceren. U kunt ook een overzicht van lezers.Voor meer informatie, klik hier.

Idea Mall

Het is een dienst die u ideeën die u kwam met posten, en borstel het idee van het krijgen van de mening van andere gebruikers. En het bereiken van de verfijnde idee en laten we beroemde jou.Voor meer informatie, klik hier.

Communities

Dit is een communicatiefunctie. U kunt gemeenschappen op uw eigen, of u kunt ook deelnemen aan andere gemeenschap die andere gebruiker heeft gemaakt. Gelieve een beroep op u in de gemeenschap.Voor meer informatie, klik hier.

Projects

Het is een dienst die u toelaat om een webpagina, zoals wiki. U kunt persoonlijke pagina's en pagina's gedeeld met andere gebruikers. Omdat maken bij het plannen van uw eigen, werd het genoemd Project.Voor meer informatie, klik hier.

Groups

U kunt groepen met meerdere gebruikers. U kunt webpagina's in je groep te creëren. Daarnaast zal blog update-informatie van de leden worden geplaatst om de eerste groep pagina.Voor meer informatie, klik hier.

News Board

U kunt een persoonlijke prikbord te hebben. Het is gemakkelijk te plaatsen, zal bulletin board worden aangemaakt als post een titel en artikel. Uiteraard kunt u reacties op het prikbord.Voor meer informatie, klik hier.

Fan Letter

U kunt een fan brief naar de gebruiker te sturen zonder in te loggen. Gepubliceerd door de gebruiker die een fan brief te beantwoorden, kunt u de communicatie te nemen ontvangen.Voor meer informatie, klik hier.

Translate

Je kunt wel een vertaald naar een ander artikel. Vertalingen kunnen zijn voor iedereen plaatsen, kunt u re-levering van uw favoriete artikelen zoals retweet.Voor meer informatie, klik hier.

Blog

U kunt ook gebruik maken blog als een enkele functie. Gebruik is eenvoudig, als je een titel en het lichaam van het artikel te posten, is een blog gemaakt. Categorie instelling kan ook eenvoudig, waardoor het gemakkelijk te gebruiken.Voor meer informatie, klik hier.

Recent State

Kunt u gemakkelijk recente staat tweet vanuit elke pagina van uw site. Er is geen tekens. U kunt ook opmerkingen aan de recente staat.Voor meer informatie, klik hier.

Web Site

Als je websites en blogs in aanvulling op hitois, is het mogelijk om de URL van de bovenste pagina te registreren op hitois, kunt u de site te introduceren. Als u de distributie van de RSS-feed in de Blog, hitois toont automatisch de nieuwste artikelen.Voor meer informatie, klik hier.

Biography

U kunt een interactieve biografie creëren. Het recept is eenvoudig, als je een bericht plaatst een foto in verband met de jaren en evenementen, evenementen, schakelt de achtergrond afbeelding om de schuiven van de pagina te passen.Voor meer informatie, klik hier.

Portraits

U kunt een portret pagina. Het recept is heel simpel, je foto's uploaden. Voor degenen die zijn gericht op stationair en entertainers, het is een kenmerk van de aanbevelingen.Voor meer informatie, klik hier.

Gallery

Het is een dienst die beelden kan blootstellen, zoals afbeeldingen of foto's genomen door jezelf. Upload beelden, kunt u een mooie galerij pagina.Voor meer informatie, klik hier.

Album

U kunt het album dat hebben geregistreerd voor Google's Web album aan hitois pagina te bekijken. De installatie is simpel, je gewoon weer op de Album-functie.Voor meer informatie, klik hier.

Fashion

Het is een dienst opscheppen modieus. Het is een eenvoudige functie die alleen de foto's, zoals de trots van de modieuze producten uploaden.Voor meer informatie, klik hier.

Favorites

Dit is een dienst die u kunt plaatsen, zoals uw favoriete site en films. U kunt een verscheidenheid van favorieten te registreren. Favoriet is makkelijk te begrijpen benadering van mensen te vertellen uw favoriet.Voor meer informatie, klik hier.

Friends

Vanaf SNS, zal kunnen communiceren met andere gebruikers. Als het gaat om vrienden, zal het in staat zijn om snel te weten de functie van de persoon.Voor meer informatie, klik hier.

My Youtube

Voer een simpele code, zult u in staat om uw eigen playlist op hitois. U kunt aan de mensen in de meest eenvoudige manier om de hoogte van uw smaak.Voor meer informatie, klik hier.

SNS

Gewoon een eenvoudige procedure, zal het in staat zijn om te werken met Facebook en Twitter. Het artikel dat werd gepost op hitois zal worden geplaatst op Facebook en Twitter.Voor meer informatie, klik hier.

Ad

Het is een nieuwe advertentiedistributieservice waarmee u advertenties kunt distribueren die door u zijn gemaakt op de portalsite van hitois-gebruikers.Voor meer informatie, klik hier.

Wallet

Het is een internetportefeuille die een muntje inlegt dat is gedeponeerd van "hitois Ad" enz. We kunnen storting / opname verwerken zoals in een algemene webportefeuille.Voor meer informatie, klik hier.

twitter
@hitois_net

We zijn het leveren van de nieuwste artikelen geplaatst door gebruikers.

facebook
@hitois.net

We zijn het leveren van de nieuwste artikelen geplaatst door gebruikers.

atom feed

Atom

Wij leveren de Atom Feed van gebruikers inzendingen.

abonneren

hitois Like Button

Door een enkele regel code op een webpagina te plakken, kunt u eenvoudig de "hitois vind-ik-leuk-knop" weergeven.

Klik hier voor details.

Samenwerking met andere sites en services

Gewoon door het registreren van het adres van de bovenste pagina van de externe blog of de Mijn pagina van de externe dienst met de functie "Website", verzamelt hitois de inhoud die op die sites en diensten is gepost, geeft deze weer als activiteit en tweet naar Twitter, en plaatsen op Facebook-pagina's.

Linked Open Data Initiatieven

hitois publiceert informatie over de gebruikers en werkt als open data in RDF. RDF kan worden gelezen door een machine en in uw eigen server, kunt u uw eigen zoeksysteem te bouwen en analyseren van gegevens kunnen worden geïmporteerd.

Klik hier voor details.

Laten we Hitois gemakkelijker gebruiken bij de applicatie

hitois follow

hitois follow

Het is een applicatie die het eenvoudig maakt om hitois-gebruikers te volgen en activiteiten gemakkelijk in een tijdlijn-indeling te bekijken. Je kunt de site van hitois met één tik openen vanaf het startscherm van de smartphone.
Klik hier voor details.

hitois view

hitois view

Het is een applicatie waarmee Hitois heel makkelijk browsen. U kunt toegang krijgen tot de site van Hitois met één kraan vanaf het startscherm van de smartphone. Met handige huisknoppen kunt u gemakkelijk naar de site van uw favoriete gebruikers springen.
Klik hier voor details.

hitois edit

hitois edit

Het is een applicatie die het gemakkelijk maakt om artikelen te plaatsen en te beheren. Door toegang te krijgen tot de beheersfunctie met één druk op het startscherm van de smartphone, kunt u eenvoudig artikelen en inhoud op een eenvoudig beheerscherm plaatsen. Het is erg makkelijk om met één kraan het beheerscherm te openen.
Klik hier voor details.

kinois

Powered by kinois

hitois is ontwikkeld en beheerd door kinois.

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.